Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kyani

Kyani

https://www.kyani.net/public/eu/sn/main

Pozna kdo? Uporablja kdo? Dela kdo?
Žicajo me, da začnem to uporabljat in prodajat…

Jaz in moja družina smo probali sunrise, omega3 in nitro fx. Moram reči, da smo navdušeni, nismo pa se odločili, da bi prodajali. Kar potrebujemo, kupimo od prijateljev.

Kyani je legalen in fantastičen,gdo ne pozna naj ne piše neumnosti.

Zdravo,

še moj komentar. Kyani je na prvi pogled zanimiva stvar. Zato sem poizkusil izdelke. Čutil nisem nič in ko sem to povedal mojemu prijatelju (ki mi jih je dal). Me je napadel, da nisem resen,da se norca delam iz njega, … Skratka zelo neprijetna izkušnja.

Ali ima še kdo podobno izkušnjo? Po moje bi morali Kyani prepovedati, ker to je višek nesramnosti. kako je možno, da to lahko delajo taki čudaki.

ja nikjer ne najdem sestavin katere naj bi bile v tem izdelku???

Živjo,

zanima me, koliko časa ste jemali te izdelke, namreč, na predstavitvi je bilo rečeno, da se prvi
rezultati pokažejo po 3 mesecih, optimalno obdobje pa je 6-mesečno “zdravljenje”.

Gospa, od katere sem kupil za začetek 3 pakete, je (naj bi?) namreč s tem pozdravila številne
bolezni, ki sploh niso v medsebojni korelaciji (ali pač?), skratka, tudi meni se zdi tole malo
sumljivo, prelepo, da bi lahko bilo res…

Zelo bom hvaležen za kakršnokoli mnenje, izkušnje in predvsem za morebitno ugotovitev, da
zadeva deluje.

Hvala, lep pozdrav!

Kyani Slovenija je nateg in prevara. Vse vam bodo obljubili, potem pa boste obvezani vsak mesec kupiti za 90 EUR robe, tudi če jo ne potrebujete.

Ljudje pamet v roke in ne nasedajte zgodbicam o čudežni borovnici.

5r,

saj dobro veš, da plačani promotorji obljubijo vse, da bi se le vključiš v njihovo piramido. Zamolčijo ti kopico detajlov in potem si ti čuden, ko začneš zahtevati pojasnila.

jaz bi bil na tvojem mestu zelo previden

Kyani končuje svojo zgodbo v Sloveniji. Produkti so predragi in brez učinka.

Moji prijatelji so odnehali in zdaj jih je sram, da so sploh začeli. Zanima me, kako se končajo tovrsni nategi.

A kdo kaznuje te nategune, da pumpajo ljudi, kako bodo uspeli?

Ljudje smo si razlicni, in tako kot nekateri jejo nupo, nekateri herbalife, nekateri amway tako bodo nekateri jedli dodatke k prehrani kyani.
Vse bo delovalo, zasluzili bodo pa tisti, ki vstrajajo pri sirjenju svoje mreze potrosnikov…
Ko bi vsi kupovali oz. pridelovali stvari, ki jih resnicno potrebujemo, trgovine sploh nebi obstajale… Jejte cokolade, pijte cocacolo nekateri se bomo filali pa z borovnicami… in?
LP

Pozdravljeni forumaši

bom napisal še nekaj svojih pogledov na kyani.
sem distributer, vpisal sem se pred 4 meseci, ker me je zanimalo kako deluje. Vsak ima seveda pravico do svojega mnenja na vsakogar izdelki delujejo drugače, sigurno. Vendar nekaj je sigurno, da so izdelki zdravi. Tistega, ki zanima kaj več – sestavine – si lahko prebere na http://www.kyaniscience.net.
Sokec za zjutraj (sunrise) je odličen, jemljemo ga vsi v družini – in veste kaj je najbolj zanimivo – ne duha ne sluha o kakšnih prehladih, ker vsebuje vitamine in antioksidante.
zvečer predn grem spat pojem tri kasule z vitaminom E in omego 3 – zbudim se naspan in poln energije. Čez dan pa – včasih se spomnim včasih ne – popijem 15 kapljic ekstrakta iz nonija – in občutim razliko kadar spijem te kapljice in kadar ne.
Kar se pa dela tiče je pa tako – vsak se odloči zase – sam povem naprej prijateljem, znancem, marsikdo je že poskusil in bil navdušen, marsikdo pa ne. To kar tukaj piše – da moraš kupiti vsak mesec izdelke je debela laž – nič ni treba, če nočeš – imaš svojo vpisno številko, ki ti omogoča dostop do internet trgovine – in če hočeš naročiš – če nočeš pač ne – sistem te ne sili, da moraš kupovati.
Kot tudi nikogar se sili, da mora delati. Dejstvo pa je naslednje: če kupiš katerikoli podoben izdelek v lekarni, plačaš bogato maržo izdelek odneseš domov in je stvar zaključena. Tukaj pa se več kot 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} denarja vrača nazaj v sistem v obliki nagrajevanja. In če si uspešen in imaš ljudi, ki izdelku zaupajo in ga kupujejo, potem imaš seveda nekaj od tega. Kyani se je odločil za tak sistem zato, ker niso hoteli zmetati milijonov ali pa celo milijard euro, dolarjev v promocije, zakupe polic itd da bi konkuriral farmacevtskim gigantom, ker Kyani ni farmacevtsko podjetje. Tudi če pogledamo situacijo v trgovinah v sloveniji – vprašajte dobavitelje, koliko denarja vsako leto zmečejo trgovcem za zakupe polic, stojal itd, da lahko potem kupci kupujemo te izdelke – vse to na koncu plačamo potrošniki. Ena Coca cola 1,5l stane okoli 1,2 EUR – cena bi bila sigurno nižja, če v tej kalkulaciji nebi bili vračunani še vsi stroški marketinga, polic, itd – vse to se plača trgovcem – podobno bi moral Kyani zmetati denar lekarnam ipd…
Kakorkoli, izdelki so dobri in se jih splača poskusit…. vsak se bo pa odločil zase.

kadar je v igri neke sorte mrežni marketing se v sloveniji pojavijo na dan isti ljudje pa naj se prodajajo počitnice, high end izdelki ali pa zdrava prehrana. zadeva se skoraj vedno pelje enako. vse nas pol ilegalno, z nakazili na neke tuje račune, kao za davke more skrbeti vsak sam, firma bo zdaj zdaj vse legalno prijavila v sloveniji, seveda če se pridružite sedaj , ste še pri koritu, saj se zdaj odpira tujina in vsi boste bajno bogati, samo še 6 mesecev je treba stisniti in novačiti nove in nove ljudi ki jih ta zadeva zanima.

v 3 do 5ih letih vsak slovenec vsaj 10x sliši za ta novi super produkt, potem pa stvar počasi potone v pozabo, saj je minilo že dovolj časa in čas je za nov super produkt in vse spet jovo na novo.

na kratko …. 3e vreden produkt prodajajo za 59.99 in plačujejo do 40 provizije

online smernice trenutno kažejo da bo po letu 2015 ta novi super produkt anti ageing stvar, tako da se vsi ovčarji ki se ne spoznate na online marketing že lahko počasi pripravite na ročno različico novega super produkta v naši prelepi 2 miljonski deželi.

http://www.youtube.com/watch?v=hnIMwpXQjGE

http://www.youtube.com/watch?v=Ua46mAiXA_g

Kyani je še vedno na trgu, še vedno vse normalno deluje, produkti bodo pa kot kaže še boljši. Dokler pri sebi nekaj ne spremeniš, se okoli tebe ne bo spremenilo nič. Mi gremo pa v tem času samo naprej…

LP

Pozdravljeni.
Zanimiva debata.
O meni: distributer sem postal pred 7 meseci.
Po 4-mesečnem testiranju izdelkov na sebi, očetu in mami, sem prekinil uporabo Kyani izdelkov za en mesec.
Rezultati:
Pred Kyanijem sem trpel zaradi vnetja mišic vzdolž hrbtenice, dnevno sem imel 10-15 mišičnih krčev predvsem po hrbtni strani reber in med lopaticama. V praksi je to izgledalo tako: krč me je zategnil vsakič, ko sem dal vzvratno v avtu in pogledal nazaj, se nerodno obrnil v postelji, naredil neobičajen gib. Imel sem še probleme s prebavo in glede na moja leta precej aknasto kožo. Uporabljal sem Kyani trikotnik – zjutraj sunrise namesto nitro fx-a sem uporabljal nitroxtreme in vsak večer 3 kapsule sunset.

Prvo kaj sem opazil je bilo dosti manj krčev že v prvem tednu. Glede energije sem prav tako opazil spremembe že kmalu po začetku jemanja – zajtrk imam ob 6:30-7:00. Brez Sunrisa sem ob 10:00-11:00 lačen in čutim pomanjkanje energije, s Sunrisom se to pomakne na 12. včasih celo na 13. uro.(vem da ni zdravo vendar tempo včasih ne dopušča.) opažal sem krvavenje dlesni med ščetkanjem. Ta težava je izginila že prvi mesec, isto kot prebavni problemi. Drugi mesec so krči postali redki, vnetje mišic je postopoma izginilo. V začetku tretjega meseca so izginili še krči, energije je bilo vedno več in kljub izzivanju nisem zbolel. Po četrtem mesecu sem naredil pavzo, ker me je zanimalo, če lahko postaneš odvisen. Teoretično od naravnih substanc ne moreš postati odvisen in to sem tudi potrdil v enem mesecu brez uporabe. V tistem mescu so se mi ponovno začeli pojavljati krči, vendar zelo redko, prebava je bila normalna, koža in počutje tudi. Energije sem imel mogoče malo manj, vendar sem je imel še vedno dovolj za dnevno 9-14h dela. V pol leta sem shujšal slabih 10kg, to pa predvsem zaradi tega, ker sem imel več energije in urejeno prebavo.
Bolj opazna razlika je bila pri mami.
Shujšala je 15kg v dveh mesecih, kljub temu, da je jedla normalno. Zdaj jemlje samo tretjino tablet za visok krvni pritisk, zaradi izboljšane prekrvavitve, je njena raven energije poskočila v višave, boljše spi, posledično je boljše volje in zaradi tega se počuti in zgleda mlajše. Pri ženskah srednjih let je velik problem prekrvavitev – torej mrzle roke in noge, ampak tudi to smo odpravili.
Oče si je olajšal bolečine v kolenu in križu. Pri njem smo pa opazili razliko v splošnem počutju in aktivnosti. Dosti več energije, čeprav izdelkov ni uporabljal vsak dan.
(Kyani izdelki niso namenjeni izgubi kilogramov, izguba kilogramov je posledica bolj aktivnega življenja zaradi večje ravni energije.)
Na splošno povedano sem z izdelki zelo zadovoljen.
So dražji kot katerikoli prašek, ki se ga dobi kupiti po raznoraznih trgovinah.
Osebno sem pred kyanijem zaradi krčev preizkusil kar nekaj stvari, od zdravnika sem dobil tudi tablete za sproščanje mišic. Zadeva je delovala in po nekaj dneh sem prenehal.SRCE je tudi mišica.stranski učinki pa dokaj zanimivi.
Dosti izdelkov sem razdelil tudi drugim. Tisti, ki so uporabili Kyani, so mi vedno sporočili dobre informacije, tisti, ki pa so izdelke dali na polico in pozabili na njih, pa mi niso sporočili nič.
Ženski z začetkom tromboze sem prodal trikotnik daleč pod ceno, saj me je zanimal vpliv Kyani-ja. Njene bolečine v nogah pred tem so bile grozne. Po enem mesecu se je stanje drastično izboljšalo.
Ampak zakaj bi kupila Kyani izdelke, in v najboljšem primeru bila brez bolečin in vitalnejša, ko lahko nekaj let hodi k zdravniku, pušča 200€ mesečno v lekarni za povoje, tablete in injekcije ter uživa v bolečinah…
V kratkem bom na moji strani k-andrec.webs.com objavil video, kjer bom predstavil še več rezultatov, do katerih sem prišel z uporabo Kyani izdelkov.
Tako, zaenkrat je to to, bostjanp971 je kar lepo razložil zakaj mrežni marketing, glede tega, da moreš vsak mesec za 90€ kupit se pa ne strinjam, ker sem vpiso sestro, mamo in očeta. (ko vzameš paket in postaneš distributer dobiš dosti več izdelkov po boljši ceni). od njih noben nič ne naroča pa ni bilo nobenih komplikacij. Torej to odpade.

Če imate kakršno koli vprašanje, me lahko brez skrbi kontaktirate
Lp.

http://mywebshop.kyani.net/r/eu/sn/products

Dragi moji. Kyani nudi vsem kupcem 30 dnevno garancijo – če slučajno tega ne veste. In to je eno izmed redkih podjetij v svetu, ki daje takšno garancijo. Zakaj, zato, da se lahko vsak na sebi prepriča ali mu je izdelek všeč ali ne. Predlagam, da vsi, ki iščete informacije in učinke o produktih uporabite zgornjo povezavo, kupite produkt (lahko enega ali trikotnik), ga pojeste in v primeru, da vam ni všeč 29. dan pošljete zahtevek za vračilo denarja in zgodbo zaključite :). Je lahko še bolj simpl?

Pod rubriko POGOSTA VPRAŠANJA dobite navodila kako do vračila, če vam izdelek ni všeč.

LP

Tudi sam sem preizkusil Kyani, iz moje strani (to ne velja za vsakogar, seveda) je bil pozitiven odziv. Ni bilo nikakršnih trebušnih bolečin ali karkoli podobnega. Počutje se je izboljšalo, jaz sam pri sebi nemorem vrjeti kako lahko to dejansko pomaga, največja fora je pa to, da sem vedno preziral mrežne sisteme in avtomatsko pomislil, da je kič. Nekaj pa morate vedeti, čez 50 let bo vse delovalo prek marketinga, saj ni stroškov, trggovine, skladišča so prevelik strošek! Tudi sam sem distributer, dvomljivci, zastavite mi vprašnje na gmail ali pa na telefonsko številko, potrudil se bom čim bolje odgovoriti.

tel: 031 299 244
gmail: gojznik.b@gmail.com

Lep dan Vam želim, in prosim, ne pljuvaj dokler ne probaš! 🙂

A lahko daš kakšen kontakt?

Spoštovani! Lepo prosim ne nasedajte takim fintam. Osebno poznam nekoga iz te ekipe in je navaden prevarant.
Prodajal je že Ohridske bisere za med. Jejte in pijte tisto, kar ste celo življenje, če boste plačevali raznimi magistrom z diplomo iz Skopja…..pa bog pomagaj!

In USA Kyani distributors make money with Kyani Smart Phone application. Kyani works, it’s very healthy & safe. They offer 30 days money back guarantee. Dont judge if you didn’t try.

You can find out more about products na Kyanovi Ameriski strani ->

If you would like to become distributor you can join here -> Vaš link

Also income disclosure for USA distributors Vaš link

Iphone Application –Vaš link
Work from your phone on your app

For Andorid – Vaš link

This is not Push & Play method of making money. This is hard work that pays back for it.
I am Slovenian Amerikan, hardworking middle class, leaving off the Kyani distribution.

New Report

Close