Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kz metlika trgovina

Kz metlika trgovina

Je kdo ze poskusil narociti zivila pri njih? Videla sem reklamo, da dostavljajo tudi v Lj in okolico, vendar pa je najnizji znesek narocila 250 € za Lj obmocje. Je mogoce kaksna izjema?

…pa še kar čakam email za potrditev.

Če ti je 250€ veliko, ali nimaš niti prostora, kaj pa če se s kom zorganiziraš za skupno naročilo?

Za Ljubljano je meja 100 €, a ni tako? Saj imajo skladišče v Ljubljani.

Ne, za Lj meni v kosarici kaze 250€ min narocila

Pa menda niste že vse meso razgrabili?! Med čakanjem na prijavo je še bilo, ko pa sem se uspelo prijavit je pa že vse prazno?! WTF?! Pa nekaj dezinfekcijskih čistil sem tudi videlo, ki jih zdaj ni več.

BTW, od kod pa je to meso?

Jaz sem naročila za 100 € in mi ne kaže, da je potrebno naročiti za 250,00 €. Mogoče je odvisno iz katerega konca Ljubljane si doma ..

Ja šit no! Zdaj spet vidim meso, jaz pa že oddalo naročilo!§&$#*!?&{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}&

A kdo ve od kod je to meso? Za eno piše zraven uvoz, od kje? Kaj pa ostalo?

A tile sveže meso ne dostavljajo povsod al kaj? Neprijavljen vidim meso, ko se prijavim mi izgine. V čem je fora?

Tudi jaz vidim sveže meso le kot neprijavljena. Ko se prijavim pa le nekaj mesnih izdelkov. Zgleda, da v ljubljanskem skladišču nimajo mesa…

New Report

Close