Najdi forum

L Amorage

Vam je kaj znana ta lasna kozmetika Lamorage …?
Bila te dni na brezplačnem tretmaju in moram rečt,da deluje tako preztižno a drago za znoret.
Seveda so pol kar agresivno nastopili s prodajo in ponudili več opcij ampak hvala lepa ,ne.
Bilo mi je vse preveč vsiljivo in agresivno kar me je še bolj odbilo,tako da od mene denarja niso dobili.

Ima kdo kakšne izkušnje s to skoraj sekto ?

Mene je priporočila kolegica, so me ppoklicali in sem šla tako kot avtorica. Pustila sem se razvajat, spoštljivo sem poslušala vse kar so imeli za povedat in šla domov brez nakupa. Saj nisem nora plačat’ 1.500 evrov!
Je pa tako, če nisi stabilen in samozavesten, te po moje prepričajo. Sem bila prav pozorna na svojo frizerko in ostale, oziroma poslušala sem, kako te punce med umivanjem las, feniranjem … prav lezejo v rit. Vse stranke smo bile čudovite, krasne, pametne, neverjetne, odlična struktura las, kože, … Ma ja, še kaj. So morale narediti dober trening.
Če nimate kaj počet, priporočam.

Počakaj, da te povabijo še na obrazno nego!
Majko jim milo, eno uro mi je predavala, kako je moja krema za obraz popolnoma zanič, pa kakšno grozno kožo imam in kako nič ne dam nase, torej je nujno, da kupim njihovo packarijo za jurja in pol.
Jebela cesta, sem se morala prav razkurit, da me je spustila iz tiste kamrice in mi nehala težit za nakup.
Da ne govorim, kako me je ves teden po čudoviti negi srbela koža na obrazu …

Res so vsiljivi in te zaradi tega vse mine. Moja frendica jim je nasedla ampak je imela potem slabo vest….

Kaj?? Kdaj te to povabijo?

Najprej te povabijo (na priporočilo katere od tvojih priajteljic, seveda) na lasno nego, potem pa še na obrazno.

Najprej te povabijo (na priporočilo katere od tvojih priajteljic, seveda) na lasno nego, potem pa še na obrazno.[/quote]

Sedaj mi je jasno. Hvala, da si povedala. Ni sans, da bi sla še enkrat.

Tule si preberite in predvsem – ne nasedajte: 😉

http://www.rtvslo.si/posebna-ponudba/je-vredno-za-mazila-proti-gubam-tri-leta-odplacevati-posojilo/375970

http://www.blogvivalavida.com/2015/08/kritika-kozmetike-lamorage.html

L’amorage je popolni nateg. Kozmetika ni vredna več kot 100 eurov.

Sem nasedla in kupila. Tudi zato ker sem bila zaposlena tam. Plačana sem bila po prodaji. Perejo ti možgane,te obdajo z vsemi možnimi pritiski in ko nočeš nategovati žensk za tako velik znesek te odstranijo kot smet. Punce so plačane 180 eurov na prodajo. Odpret morajo svoj s.p. in če nimaš več kot 6 prodaj na mesec za njih hitro postaneš odpadni material. Ženske se vračajo v salon da bi stornirale svoj nepremišljen vsiljen nakup…..mislite da jim uspe? Težko.

Bila deležna tega njihovega famoznega tretmaja. Na priporočilo prijateljice. Nekaj časa sem poslušala, kako mi “koža visi”, kako ne dam nič na svoj izgled, kako so vse tiste noro dobre sestavine kot nalašč za mojo kožo. Ko si je promotorka malo oddahnila od prezentacije, sem jo kar direktno vprašala, koliko stanejo “zlati lističi, koloidno zlato, izvlečki črnega kaviarja” in vsa ostala super-truper zadeva.
Aja še to! Na mizici je stala fotka Dubaja z značilno stolpnico. In ona si želi tja na izobraževanje, če ji bo uspelo prodati dovolj kompletov.
Kaaaaj sem rekla, za ta denar grem lahko sama 2x v Dubaj. Sem počakala, da me je do konca “obrihtala”, ji zaželela uspešno delo, se zahvalila in šla.
Pa tudi nobene prijateljice nisem “priporočila”, ker bi bile morda celo jezne.

Nateg, da ga ni para. Vsiljivo ravnanje, prodajajo pa prazno slamo. Kozmetiko iz Egipta, hm, njihov način vsiljevanja ni nič kaj egipčasnki. Zaprejo te v minjaturno sobo in začene se izsiljevanje. Hudo neprofesionalno in neposlovno.

Las nimam nič več, tudi izpadajo ravno tako kot pred tem. Torej rezultat O ziro. Ko sem jim želela vrniti, seveda ni šlo, ker sem jo že preizkusila. Ampak od mene so dobili samo polog, ostalo pa ne bo šlo, ker jim je tudi sodelujoča banka očitno obrnila hrbet. Namreč banka je odstopila od kreditne pogodbe, ker naj bi bila dokumentacija nepopolna, nič pa niso točno navedli, kaj naj bi bilo tisto, kar bi naj bilo nepopolno. Sedaj jih čakam. Vračila nočejo, pa nič.
Glede pogodbe so mi tiste tri dame v mini sobici (tunelu) govorile, da gre za pogodbo med podjetjem in mano za oboročno plačevanje. Izkazalo se je pa, da gre za kredit. Sem zaupala in verjela. Ko sem si dokumente natančno prebrala, sem ugotovila, da gre za kredit. Tako te kar pošteno oberejo še za obresti, odobritev kredita ipd. ……
Ne pustite se nategniti in povejte naprej. Močno odsvetujem kakršen koli nakup, kajti klopčič prevare se že lepo odvija….

S takim načinom poslovanja se bodo potopili kot Titanik. Ne pustite se nategniti, ker so čisto nič drugega kot veliki nategovalci, niti sestavne ne vsebujejo vsega naštetega kot naj bi bil zlato, kaviar….so včeraj strokovanjaki, po opravljenih analizah, povedali na oddaji Preverjeno in seveda v teku je že kar nekaj prijav na Zvezo potrošnikov Slovenije. Pravijo, da gre v tem primeru za goljufijo in drznost, da je ni para, saj je tovrstna kozmetika preplačana najmanj za 8x. Zadeva ni to kar propagirajo. Sicer je pa tudi veliko napisanega na razno, raznih forumih, kjer se ne pritožujejo samo stranke ampak tudi bivše delavke, oz. sodelavke po s.p. pogodbah.

Če se pa že najde kakšno pozitvino mnenje, ki je redko, vsaj jaz sem zasledila zgolj eno, se prepričana, da je oseba podkupljena, zato pisari, kar pač pisari. Čas bo naredil svoje, pustimo se presenetiti. Verjamem pa, da po vsem tem tega podjetja na slovenskih tleh, parav kmalu ne bo več.

Plesalka se mi lahko javiš na ZS?

lpS

Tudi jaz sem nasedla. Kozmetika je sicer ok in meni odgovarja, ampak cena?’? Saj so nori. So me čisto izmozgale in sem papirje podpisala, pred dvema tednoma. In zdaj mi je neznansko žal, ker si res ne morem privoščiti. Je veliko prav tako kakovostnih krem na trgu in to za precej manj denarja. Ali mi lahko kdo svetuje, kako naj storniram naročilo’? Vnaprej se zahvaljujem za nasvet.

bižu se mi lahko javiš na ZS?

Najprej te povabijo (na priporočilo katere od tvojih priajteljic, seveda) na lasno nego, potem pa še na obrazno.[/quote]

Mene so klicali danes, pa reče, da je moja prijateljica (pove celoten ime in priimek prijateljice) začela delati pri njih in naj pridem k njej na nego obraza. Prijateljica nima nobenih izkušenj iz nege niti nič… ima izobrazbo čisto drugje. No jaz sem rekla, da trenutno nimam časa (še sreča) in sem vprašala, če lahko pokličem nazaj, ko bom imela čas, je rekla, da bo kar ona poklicala.
Verjetno tudi, če je moja prijateljica res začela tam delat bi me verjetno takole okoli prinašal? Glede na to kaj berem o zaposlenih pa tudi prijateljica ni bohvej kako na dobrem? Ona pa je bila že čisto na dnu, ker ni dobila zaposlitve in je tako vzela kar nekaj samo, da ima zaposlitev. Pozanimala pa se verjetno o podjetju ni nič. In zdaj bom jaz dobivala klice vsak dan ali kaj? Ma glede na to kaj berem ni šans, da se sploh še oglasim.

So me že kakih petkrat klicali na priporočila prijateljic. Jim že v štartu povem, da me zadeva ne zanima in zaključimo. Ne razumem, kako pa nekatere celo prepričajo, da plačajo 1500 evrov za neke kremice???

v torek grem na razgovor za študetsko delo k lamorage kozmetiki. zanima me če mi kdo kakše izkušnje z njimi? razen tega da nategujejo ljudi.. redna plačila?

Atraktivnega videza moraš biti in všeč direktorju. Visoke petke, krilo ali sexi oprijete hlače. Bila na razgovoru pred 2 leti in videla kakšne punce imajo zaposlene. Obnašajo se zelo high in tudi pričakovanja glede poslovnih rezultatov imajo nadstandardna. Nekje je celo pisalo da punce odplešejo sexi ples pred direktorjem, češ vzdušje v podjetju mora biti sproščeno in s pozitivno energijo. Na splošno pa nategujejo stranke zaradi pritiska. Previsoke plane prodaje imajo zato takšno “posiljevanje” strank z zelo drago kozmetiko.

ŽENSKE, NE NASEDAJTE!!!
Želijo vam prodati kozmetiko za 1700 eur, pa naj bo iz kaviarja, biserov in zlata, tega denarja zagotovo ni vredna, če imate gubice, kapilare in pigmentne madeže, pojdite k dermatologu na laser in botox, pa še ceneje bo.

Pozdravljene,

zanima me če je kateri uspelo vrniti zapakiran set in kakšen je bil postopek?

Hej! Js sm pri l’amorage delala 1 mesec…obljubljajo velike vsote denarja, da se sa prisluzit (js sm ciljala na neki osnovnega) in da je sluzba oh in sploh. Sodelavke so ene navadne k****, se posebi Maša (ena izmed sefic), ki ji je ta krema ze prodrla do mozganov, ker je ena naduvana baba. Sicer to glede plesa je res, nek ples se uci za boljse razpolozenje za delo, vse punce v oprijetih oblekah, ful ustimane in high u nulo.
Glede place: na zacetku ti recejo, da te bodo placevali z 18€/dan (kolkr se spomnem) in vec prodaj k mas, vec te placajo. Prijateljici in meni so steli manj prodaj, kt sva jih imeli, samo zato, da bi naju manj placali, in tudi manj dni…dobile sva manj kot polovico kot sva si prisluzli v realnosti. Res ti odsvetujem, da gres na razgovor, karkoli, sam stran od njih.

A niti redno ne plačujejo? Pa ste 90% študentke ali katera tudi preko kakšne pogodbe?

Direktor tega podjetja je prej nategoval ljudi z nekaksnimi cudeznimi cistilnimi napravami zraka, ki niso bile nic drugega kot navadni vodni sesalci (prodajna cena nekaj tisoc evrov). Ocitno vedno znova isce nove poti kako nategniti ljudi. Takrat sem iskala sluzbo in prejela vabilo na razgovor. V resnici pa je slo za skupinsko prodajo in predstavitev sesalcev, ki naj bi jih prodajali- ob nakupu prvega prejmes nov tv in ce hoces prodajati moras prvi sesalec za absurdno ceno najprej kupiti sam. Tudi tam je bilo vse osladno in vse mi je takoj smrdelo, tako da sem se prav kmalu poslovila. Mislim pa, da se je kak obupan odlocil in pustil nategniti…

No in potem je ocitno ugotovil, da je lazje nategniti zenske s kozmetiko in lucko, ki btw izgleda kot igracka. Bila na negi obraza, nisem nasedla, ceprav so res trdovratni

tudi jaz sem se udelezila nege lasisca, vendar mi je prijateljica ze vnaprej povedala kako bo. Ko je bila famozna nega koncana sem se lepo zahvalila in odpeketala. nekaj so me se poskusile prepricevati pa jim ni uspelo. Tako da izkoristite nego. Ko se konca pricakujte da vam bodo hotele te lux sampone za 1600 eur(haloo) prodat. Ce jasno reces ne ne tezijo vec. Ne morem verjet da katera to dejansko kupi. Se tole-med izvajanjem nege poizvedujejo kak je vas zivljenski standard:):)

New Report

Close