Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style L’ Oréal Casting Creme Gloss – vaše mnenje?

L’ Oréal Casting Creme Gloss – vaše mnenje?

Torej, kakšne imate izkušnje s tem prelivom?
Dobre? Slabe?
Kakšni so lasje po barvanju, kako hitro se izpere?
Alternativa?
Hvala.

Kvalitena barva je Keune, najbolj, če jo zmešal s Afroditinimi razvijalcem. Od Lorealovih barv so boljše še Subrina in Schwarzkopf.

Pri 22 letih imam že polovico las sivih, in se barvam na čokokadno od Loreala, drži pa 2 meseca.

Zato imaš pa sive. Ker drugače bi ti osebni zdravnik predpisal vitamine B in vitamin D in lasje ne bi bili več sivi.

Katero čokoladno pa imaš in ali zelo potemi lase?
Se odločam med:
– 535 Chocolat
– 515 Chocolate Chestnut
– 323 Dark C.
– 415 Iced C.

Zato imaš pa sive. Ker drugače bi ti osebni zdravnik predpisal vitamine B in vitamin D in lasje ne bi bili več sivi.
[/quote]

Takšne neumnosti pa še ne….

No, to bi pa tudi jaz…jemljem namreč tudi B kompleks, D in C vitamin, pa se moram barvat…Kaj delam narobe? Če bi vsi jemali samo vitamine, potem pa ne bi siveli? Daj, no…
[/quote]

Sem nekajkrat uporabila zelo temnö rjavo in mi je bilo všeč. Se pa spere v kakšnem mesecu, če pogosto pereš lase.

Imam prijateljico ki tole barvo od Loreala koristi že vrsto let in je zelo zadovoljna. Ne smrdi ji, pa lepo prekrije in pravi da dobro neguje njene lase.

New Report

Close