Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek La Redoute

La Redoute

A mi lahko kdo pove kakšni so izdelki v katalogu LaRedoute? Prejela sem katalog ampak sem mal skeptična… izdelki so kar precej dragi….

izdelki so res mal dragi, jaz sem lansko let naročila nekaj izdelkov in sem bila zadovoljna……lp m

Jaz naročujem samo izdelke z oznako NIZKA CENA, kjer je cena OK, tudi v primerjavi z Neckermann katalogom npr., pa moram reči, da sem s kvaliteto zadovoljna, kljub nizki ceni. Kupujem predvsem otroške hlače, majčke, jopice…., pa včasih še prav OK darilo dobiš zraven.

včasih kakih izdelkov nimajo.

Jaz naročujem samo izdelke, ki so poceni (nekateri so označeni z “nizka cena”, drugi pa ne). če mi je kaj zelo všeč, pa dam tudi kak evro več. Večinoma kupujem oblačila za hčerko, ki so res zelo lušna, cenovno pa pride približno toliko kot v HM, samo kaka res cort tunika ali oblekca je malo dražja.

izdelki niso narejeni-zašiti v evropi, narejeni so v deželah z poceni delovno silo(bangladeš , indija)

Meni se zdijo kvalitetna.

Js sem ravno prejsnji teden dobila cote, ki sem jih naročila in so ful kvalittne…Čakam še na kopalke, ki jih bom dobila konec meseca-tako so napisali…aja, pa dve simpa torbici za darilo 🙂

Ja, panda, tako kot v HM, Zari in v 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} drugih trgovinah.

Ja Katka ima prav. Sem včeraj kupila tamalima ene hlače v H&M pa piše
gor “made in vietnam “. SEm si kar predstavljala kakšnega majhnega otorčka, ki je šival te hlače, ki jih bosta nosila moja dva… Ma mi sedaj niso več tako všeč.. Drugače pa LA redute nima slabih stvari in so kar kvalitetne.
lp

Glede na to, da so tu same pohvale bom naročila nekaj izdelkov. Upam, da bodo ok. Res imajo luškane stvari za otroke. Kaj pa velikosti? A je potrebno naročiti večje ali manjše?

New Report

Close