Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek La redoute – otroška oblačila

La redoute – otroška oblačila

imajo drugačne številke kot običajne štacune. npr no 110, ki jo mi zdaj običajno kupujemo, amoak 108 in nato naslednja 114. ima kdo izkušnje, kako velike so njihove številke (sej vemo, da se cifre od štacune do štacune razlikujejo)?

Številke niso prav velike tako, da je bolje vzeti malo večje – razen če nimaš izjemno drobnega otroka.

Lp
Petka

ne, številke so ful majhne. Naša punca je pri tadrobnih in sem ji pri dveh letih kupila majčke za 4 leta (4 leta po njihovih merilih v katalogu) pa so ji bile ravno prav velike.

Meni se pa niti ne zdijo tako majhne številke, npr. pri hlačah sploh ne morem reči, star je 4 leta, nosi številko 108 (pa so mu še malo dolge, no 104 pa so že malo prekratke), pulije pa še nosi številko 104, pa še kar nekako gre…, jopice s številko 104 pa so mu bile prej prevelike (predolgi rokavi), mu bodo šele zdaj prav…

Številke so kar majhne.

Za recimo poletne bombažne majčke HM 92 pride pri Redoute kake 102 (če uporabljaš sušilec pa 108).

Za hlače HM 86/92 pride Redoute št. 94, prav tako za razne tunike in oblekice.

Sicer pa sem jaz fuuul zadovoljna z oblačilci, so res čudovita, še lepša kot na slikah! Cena pa je večinoma primerljiva HM.

Jaz ti svetujem, da vzameš velikost za 1 leto večjo, za bombažne majčke, če uporabljaš sušilec, pa za 2 leti večje.

moj fant (4 leta) trenutno nosi hlače 110. je kar suhcen. torej bi bilo ok, če tu naročim cifro 114?

New Report

Close