Lačna, revna inv.upokojenka prosim za pomoč zame in dve muce
lačna upokojenka, 23.11.2024 ob 12:14
Imam mail, ki je ime in priimek in imam redko ime in se ga tukaj ne upam napisati. Prosim napišite vi svoj mail in vam odpišem. Imam nevrološko bolezen, tudi težko tipkam in se motim. Hvala za ponujeno pomoč. A tukaj ki berete verjamete meni, kako težko se jaz tukaj izpostavljam. Meni hodijo drugi po trgovinah in vse urejajo zame, to ni problem, za to imam vse zrihtano, ampak denar moram pa jaz dati, ki ga pa nimam. Pomagata mi dve osebi, ki sta tudi sami upokojeni s 500 evriv pokojnine. Pa v bloku, veliki stroški.
Potem pa nič.
all3z, 23.11.2024 ob 13:16
Ce nas hoce tale @lačna upokojenka nategniti ali ne, me ne zanima.
Moj mail bo sel do
ko mi poslje podatke, prispevam upokojenki, brez vprasanj in brez zahtev.
Enako, [email protected].
lačna upokojenka, 23.11.2024 ob 10:41
Imam invladisko pokojnino 410 evrov, položnice na minimumu, pa vseeno je to 200 evrov na mesec.Najem se samo takrat ko je penzija, potem pa jem riž v kocki za juho v vodi in krompir, če je. Težko si kaj privoščim,sploh ne milke za 5 evrov. . Dp penzije pa tudi kock za juho več nimam. Sem lačna. Kdor tega ne verjame naj ne bere. Če mi lahko kdo nakaže po 5 10 evrov, da bi šla v pon v trgovino. Če mi 10 ljudi nakaže po 5 evrov ali po 10 pa sem rešena do petka do penzije. Nisem prevarantka, kak prevarant se bo ukvarjal s 5 evri, oni hočejo tisoče evrov.Imam tudi dva muca, ki sem ju pobrala s ceste in za njiju najprej kupim hrano , ko je penzija.Reveža bi tudi rada kaj dobrega pojedla.Prijateljica, ki je sicer tudi bolj revna mi je dejala, da bom sedaj vložila na csd za socialno pomoč. In če bi mi kdo sedaj pomagal ne vem, kako naj to speljem, saj če bi kdo nakazal na moj trr potem bodo na sociali rekli, da imam dohodke. Mogoče če bi nakazali na drug trr ali poslali po pošti, ali kupili zame v trgovini preko spleta pa bi mi šel kdo tja iskat. Sem iz grosuplja blizu. Če bi lahko kdo kaj kupil za mucka, tam je dm, se lahko tako kupi, naročič preo spleta pa plačaš in je za prevzem. Kar lahko mi bo zelo prav prišlo. Hvala.Svojih osebnih podatkov preko spleta se seveda ne upam dat tukaj javno. Če bi kdo pomagal lahko prosim napišite vaš mail.
Jaz ti dobrodelno prispevam strup za mački, ne boš kupovala mačje hrane, če pa že boš pa boš tisto jedla namesto riža.
Anonimno437, 23.11.2024 ob 13:56
Jaz ti dobrodelno prispevam strup za mački, ne boš kupovala mačje hrane, če pa že boš pa boš tisto jedla namesto riža.
Da te ni sram! Smet ena bolana! Zastrupi ti sebe, da ne bos ta svoj zolc skropil po ljudeh okoli sebe! Gospa je tolk clovek, da sebi trga od ust, da daje mucam, ki jih je en tak kot ti zavrgel! Verjetno imas polno rit vsega, zato ne premores niti drobtine empatije! Fuj in fej!
Anonimno 10651, 23.11.2024 ob 14:10
Da te ni sram! Smet ena bolana! Zastrupi ti sebe, da ne bos ta svoj zolc skropil po ljudeh okoli sebe! Gospa je tolk clovek, da sebi trga od ust, da daje mucam, ki jih je en tak kot ti zavrgel! Verjetno imas polno rit vsega, zato ne premores niti drobtine empatije! Fuj in fej!
Sporočite od kod ste. Če ste iz Ljubljane ali z Gorenjske, vam dam kontakt in vam v pon dostavim hrano na dom. Denarja pa ne nakazujem.
Lep pozdrav
Anonimno 3088, 23.11.2024 ob 15:07
Spostovana gospa, vam zelo verjamen za nastalo situacijo. Dogovorite se v bliznji gostilni ali trgovini, če lahko posodijo svoj naslov za pakete poslane za vas. Mi bomo že pripisali vaše ime npr. Za gospo Srečko. Vse dobro.
tam je nekdo napisal, da lažem, da je pokojnina inv 468 evrov, to ne drži, saj inv pokojnina je pri vsakemu različna, kot vsaka druga pokojnina, odvisno od tega, koliko let si imel delovne dobe in koliko je delodajalec vplačeval. zdravnik s 30 let delovne dobe inv upokojen ima recimo tisoč evrov pokojnine ali 1500, navaden človek snažilka ali varnostnik pa 400.
lačna upokojenka, 23.11.2024 ob 15:56
hvala, saj za prevzem se lahko zmenimo, da ta oseba, ki meni pomaga prevzame pakete, samo prosim napišite vaš mail, pa vam bom pisala in dala svoje podatke. samo ne javno.
tam je nekdo napisal, da lažem, da je pokojnina inv 468 evrov, to ne drži, saj inv pokojnina je pri vsakemu različna, kot vsaka druga pokojnina, odvisno od tega, koliko let si imel delovne dobe in koliko je delodajalec vplačeval. zdravnik s 30 let delovne dobe inv upokojen ima recimo tisoč evrov pokojnine ali 1500, navaden človek snažilka ali varnostnik pa 400.
Če vi rabite pomoč, bi bilo prav da daste vi mail. Ni tu nekaj okej.
Mi je hudo za vas.
Rade volje pomagam. Ampak, da ne vem pa komu, to mi pa ni.
Če že pomagam, rada tud vem komu pomagam. Tko pa nočte dat nobenga podatka, en drug bi pršu to iskat…sama pa tud ne mislm dajat maila oz ga ne mislm niti odpirat novga, ker ne rabm jst pomoči.
Je pa dans čist preveč nategov glede tega. Pa ne rečm, da ste vi tud med njimi, ker poznam žensko, sicer dobi za 4 ure invalidsko 330€, preostale 4 je pa prjavljena na zavodu, ampak ona je takoj v štartu vedla, da s tem dnarjem ne bo šlo in si je takoj v štartu zrihtala tud socialno pomoč, tko da ji je dost lažje. To predlagam tud vam. Imate še ta tedn cajt to uredit na CSD, ni treba osebno tja, lahk pošljete po pošti, pa boste drug mesc že dobila in potem vam bo lažje.
Zakaj mi nekaj v tem tekstu lačne upokojenke ne štima? Lahko bi vprašala za nasvet, kako naj s tem denarjem preživi, kje bi lahko kaj prihranila. Ker sem bila sama v podobni situaciji (le da je namesto mačk bil otrok), vem, da za živo glavo ne bi neposredno prosila za denar. Izvlekla sem se z dvakrat obrnjenim vsakim kovancem.
Danes je na voljo Anina zvezdica, Karitas, CSD, Društvo prijateljev mladine in še kaj. Je pa res, da povsod preverjajo dejansko stanje prosilca. Nemogoče je, da bi avtorica povsod naletela na zaprta vrata, če je res tako hudo.
lačna upokojenka, 23.11.2024 ob 14:59
hvala, iskat bi prišla oseba, ki to pomaga zame in je tudi sam upokojen.prosim za mail
Jaz naj bi svoj mail napisala na javnem forumu, vi pa svojega ne?
Pojdite na lokalni Rdeci kriz, v Grosuplju je tam ena prijazna gospa, ki vam bo bolj trajno pomagala in svetovala, ker realno, zdaj vam lahko posljemo hrano in boste siti ta mesec, kaj boste pa naslednji, ko bo spet isto?
v riti, 23.11.2024 ob 17:56
Mene pa zanima, kako lahko plačujete za internet? Če nimate niti za hrano.
Sam vprašam.
@v riti: točno to se človek vpraša že pri prvem postu.
Zakaj mi nekaj v tem tekstu lačne upokojenke ne štima? Lahko bi vprašala za nasvet, kako naj s tem denarjem preživi, kje bi lahko kaj prihranila. Ker sem bila sama v podobni situaciji (le da je namesto mačk bil otrok), vem, da za živo glavo ne bi neposredno prosila za denar. Izvlekla sem se z dvakrat obrnjenim vsakim kovancem.
Ko nam ni šlo dobro, sem prav vsak evro obrnila 2x. Otroka učila skromnosti, nikoli in prav nikoli, kot Vi gospa, nisem imela nobenega kredita, limita. Imaš toliko in s tem preživi. Jokala sem, ko nam je pogorel hlev in so ljudje prinesli denar. Kako sprejeti? Najhuje vzeti denar brez vračila in biti istočasno vse življenje dolžan.
Danes je na voljo Anina zvezdica, Karitas, CSD, Društvo prijateljev mladine in še kaj. Je pa res, da povsod preverjajo dejansko stanje prosilca. Nemogoče je, da bi avtorica povsod naletela na zaprta vrata, če je res tako hudo.
Povsem se strinjam in prav je tako, da se preveri ljudi, ki pomoč potrebujejo. Vemo, da se pojavljajo tudi taki, ki ničesar ne potrebujejo in samo izkoriščajo dobroto in predvsem naivnost drugih.
Skeptična: za moje mišljenje izredno pametno razmišljanje.
“Zakaj mi nekaj v tem tekstu lačne upokojenke ne štima? Lahko bi vprašala za nasvet, kako naj s tem denarjem preživi, kje bi lahko kaj prihranila. ”
Ja Bog pomagaj no. S 400 evri na mesec v bloku? Pa pišuka, pa to je dovolj za elektriko in komunalo, telefon in Tv… 400 evrov ni dovolj niti za hrano na mesec, kje je še vse ostalo. Normalno oseba porabi približno 400 na mesec za hrano.
400 evrov penzije na mesec je norčevanje iz slovenskega naroda, ker vsak ilegalec dobi več, pa še hrano dodatno in nastanitev.
Na žalost postajamo sužnji v lastni državi. To pa zato, ker nam manjka skupinskega duha… Povezanosti.
Berite knjige Izgubljene povezave. To nam vsem manjka!
Slovenska sodrga in svojat očita gospe, da ima internet. Golazen bi seveda rada, da gospa crkne brez vsega, hkrati pa ta ista golazen vleče tisočere socialne transferje za svoje panže, lažejo, goljufajo , kradejo na naše državne stroške, sploh tistih, ki smo samski.
Danes je internet nuja, sploh ker je vezan na paket s televizijo, ampak gospa tudi tega ne sme imeti. jebenti mater sodrga slovenska.
Gospa je napisala, da dajte svoj mail, pa bo potem ona iz svojega maila vam pisala in dala podatke, torej golazen ničvredna kaj bi še radi. Tebi ni problem dati maila, ker imaš zlaganega recimo [email protected] ali prenažrta [email protected] je napisala je nevrološko bolna, kar najbrž pomeni, da ne more hoditi naokoli, kaj šele voziti avto. nevroloških bolezni je več vrst, v pamet mi pade parkinsonizem in če to imaš ali pa tista zadeva, ki te še boli zdraven, ne moreš niti zamaška od flaše odpret.
Za mlade kurbice tamle na onli fan ti ni problem dat 100 ali 200 evrov pa za kurbarijo, za eno revno gospo 5 evrov dat ti je pa problem. Slovenčki niste nič za pomagat, nič, kar vi pomagate je zgolj zato in samo zato, da se kažete po tv in tam lažete,kkao ste dobri, samo to in izključno to je vaš namen. Poplavljencem ste hodili delat samo zato, da ste čakali tv ekipe in se kazali po tv, zdraven ste pa pokradli še vse državne lopate in ostalo orodje.
Slovenska pokvarjena lopovska golazen niste vredni nobene vlade in kolikor vas golob fuka v mozak vas premalo, vsaka vlada za vas je predobra. Glob be kaka aodrga ste, zato vam ni pa nobene hiše sezidal.
Kar slovenci rabite je maršal Tito, trda roka komunizma pa goli otok.
Se popravljam, maršal Tito je bil za vas človek z najboljšim sistemom, danes pa imate kraje kriminal korupcijo mafijo. Kar vam pripada je stalin, ali čavšesku in masovni poboji ob strelskem vodu.
Jaz osebno pa bi vas zvozil na tromostovje, nabil na kandelabre, prerezal vampe in vam razvlekel čreva.
Da vam jebem mater pokvarjeno, koja vas je s pizde zvrgla.
Gospej bom pa dal mail v drugem prispevku, da me ne povežete s tem anonimnim.