Lady
Ali tudi ve rade berete revijo Lady? Jaz jo imam naročeno in sem se jo tako navadila, da komaj čakam, da je sreda. O.K. si pravim saj sem samo ženska. Ne razumem pa mojega moža, ki tudi vedno prebere vse v reviji in vedno hoče biti prvi pri branju. Zdi se mi malo trapast ampak on pravi, da uživa če bere, pa ni važno katera revija je to.
Ali so tudi vaši možje taki ali se sploh ne zmenijo če vidijo to revijo na mizi?Vsekakor se mi zdi, da je pri mojem zraven malce lenobe in tistega tekmovanja, da včasih že zanalašč lista po reviji samo da jaz nebi mogla.
Ja, jaz tudi rada berem Lady.Nekajkrat sem jo kupila,potem pa sem prav čakala na naslednjo.Sprostitev pač čeprav jo nekateri tako zaničujejo.Moj mož jo tudi prebere ni pa to da hoče bit prvi.
Ah daj nehaj no! Tudi moj mož vedno prebere vse moje ženke revije in tudi jaz njegove moške. To pa ja ni nobena tekmovalnost ampak rad vidi kaj si pravzaprav ženske mislijo in to najlažje najde v tovrstnih ravijah.
Meni pa je Lady grozna. Že, ko vidim naslove me mine. Mogoče bi me še kaj zanimalo samo izrazi so pa tako kičasti in osladni. Npr. prekrasna, sanjska itd. Poleg tega me res ne zanima, če ima Miša molk umetne joške ali če se je princ Viljem napil piva ali soka…
Jaz raje preberem Novo. Je pa v bistvu en in ist šmorn.
Jaz ne maram revij v stilu Lady, Nova, Hopla… So mi že Slovenske novice malo preveč čvekaste.
Forum je zaprt za komentiranje.