Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lahko bi…

Lahko bi…

Odprli tudi forum o porokah(kjer bi tisti ki se nameravajo porociti vprasali in nasli odgovore o pripravi na poroko…)

Zakaj le? Saj to se lahko pogovarjate na Zrela leta pa na Starši staršem itd. Saj ko vas pa kdo vpraša kaj o poroki pa tako nikoli nimate nič za povedati, razen tega, da je taka, kot si jo ustvariš sam in da tako ni problema v idealni poroki, ampak v idelanem zakonu. A bomo sedaj za vsako malenkost odpirali nov forum?

Se popolnoma strinjam z Anjo – to ni tako pogosta oziroma priljubljena tema, da bi zahtevala svoj forum, poleg tega pa “paše” v marsikaterega drugega (Starši, Srednja leta,…) in bi odpiranje nepotrebnih novih forumov samo še povečalo razpršenost in zmanjšalo preglednost.

Se strinjam s SNAKE dosti je vprasanj na to temo tudi sama imam vprasanja ,marsikaj bi rada vprasala ali se pogovorila z bodocimi nevestami dobila kaksn nasvet …
LP

Le, da bi na vsakem forumu sodelovali občasno dva do trije in bi forum praktično spal, z mojega vidika potrata prostora in večanje nepreglednosti. Takšna in drugačna vprašanja lahko mirno zastavite na najmanj dve forumih, kjer boste dobili korekten odgovor…

Skorajda se stirnjam z Poldetom, veliko večja verjetnost,da dobite odgovor, je če vprašate na srednjih letih, ali stari, ali pa mladi. V vsakem primeru je več možnosti na odgovor.

Da pa ne bo neumnosti bom jaz skrbel, lahko pa tudi mene vprašate kaj želite vedeti glede porok. Če ne bi imel med.over.net-a, bi sigurno organiziral poroke v celoti, to pomeni celotno organizacija, tudi izbor gostilne, pogrinka in muzike.

No ja, če pa med.over.net propade, bom pa to mogoče res počel.Ali pače bom imel ob med.over.netu, kaj več časa.

primož

New Report

Close