Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lahko noč vsem skupaj..

Lahko noč vsem skupaj..

No, glede na tole uro lepa in topla nočka vsem skupaj.
Jah saj je Mariči se pritožila , da nekdo menja dan za noč . Zdej koga je mislila ne vem , ma ja so čudni ljudje :)))
Tkole , zajček še živino popase , skida novozapadli sneg , omete ivje z dreves , pa gre spat s kokoškam :))))

zajček.. ne ti men lahko noč dio porko :)))))))

dobro jutro in en krasen dan pa .. cmoka!!!

Čaki , a se ne reče tko al kaj ? :)))))))))
A si ti men navleku goro snega pred brlog , pa zdej ne morem ven ?
Uh , je zajček zdejle nekam korajžen , pa ne bi se ti tkole igral z menoj , a ?

cmoka nočnega !
Saj boš vstal no čak da se zdani , ne vidiš da je še tema…ojoj kako ste postali čudni :))

očitno je pr zajčku res zapadel sneg in mu zasul brlog… hej zajček, a pridem pomagat skidat? Pa lučko pržgat, da se bo kej vidlo :)))

Korajžni zajček…. pod mostom :))))))))9

Ooooo , ti mene mal hecaš a ? Nč pod mostom , hehe…pridi ja pa vidi…sam čaki , da se skrijem dost globoko v hosto :)))

Mhm ja sneži tuki močno . Preko celega dne , ga je namedlo okoli pol metra . Trenutno sneženje pojenjuje , seveda ker je noč… Tko lepo in jasno je postalo , na nebu so zvezdice…
Saj menda ne dvomiš v zajčkov pogum ? :))))

o neeeeeeeeee.. ne dvomim v zajčkov pogum, samo dvomim, da bi zapadlo samo tako malo snega… pri nas ga je blo skoraj meter…

in ko se zajček zjutraj zbudi in pogleda okoli sebe, vidi razmrcvarjenega medveda in volka… pa reče.. ojej, kakšne pizdarije počnem v spanju….

JTLC!!!

Jani !!!
Dobro jutro in en lep dan.
Samo pozdravim vse in tebe,pa moram… saj veš…
… skrbi me zajček,kaj se z njim dogaja ? Človeku
se zgodi,da ne ve ravno kateri dan je,zajček pa ni
več gvišen v letni čas ?
Merki nanj,te prosim .

……popoldan naprej ….

nioba, bomo zajčku že razložili, da je zuni samo dež in da je zaradi tega še tako temno :))

Prov lepo te pozdravljam nazaj in pošiljam enega cmoka, za lep konec tedna.

Nioba!!!!!

hehe ej Jani a veš točno na ta vic sem se spomnila ja :))
Ej , mi je všeč kako odlično se razumeva hehe…

pa ti liiiiiiiimaaaaaam zato cmoka dva , sto , tristo :))

Hm..hehe…no ta je pa dobra :)))))))
zdaj bo cela gmajna pazila name..
mar je zajček čuden ?
Nič , mnenja sem , da se vam je malo pomešal občutek za čas….grem jaz skidat še Niobci potko..

sej zato sem napisal .. pod mostom prej zgoraj :))))

ti vračam sončnih tri sto cmokov :))))))))))

kva pa meni :)))))

Ej..te berem..pa gledam datum pa uro..pa mislim..pa mislim..da se mi blede..da je zunaj popoldne okoli 18.00…pa potem recem..ma ne no..zajci..zajcast nas zeza…bemti…ti bom dala nocko..lepo jutro je..in takoj sibaj ven iz svojga brloga…ninala bos pa potem..ko se nocka spusti na zemljico..poljubcek..mojmu zajcku..lumpastmu..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Evo sonček zdejle lezem počasi ven iz brloga hehe..
anede no , da so čudni postali…sploh ne zastopijo da je zima , je mraz in nočka zuni .
Zajček pa tko sam v tej divjini..
sej veš če tebe zdejle ne bi bilo , da mi posiješ in me zvlečeš ven iz brloga , bi zajček kar otopelo ninal..

tko pa ti pripopam cmočka , te objamem in greva papa…

….pa iglu spucat,jel ?

Zajček,ti boš zmznu. Tako…iz kocke ledu bo molel repek?

:)))) Niobči ti moja …ko me vedno tkole crkljaš..imam še protfan tuki anede ?
Iglu spucu zajček , gretje dela ….

New Report

Close