Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lajkanje žensk na spoznavnih portalih

Lajkanje žensk na spoznavnih portalih

Berem monovce kako ste na spoznavnih portalih in lajkate vse možne ženske. En je napisal, da jih nekaj sto na dan polajka.

Pa še kar nekaj monovcev jamra, da se jim ženske na raznih tinderjih in kupidih ne odzivajo pa tako lajkajo.

V čem je fora, da visiš na netu in lajkaš vse ženske, ki so ti lepe?

Resno mislite, da je to ženskam privlačno, če se tip tako obnaša?

Ne mi reči, da berete profile ženske. Kdor polajka toliko žensk, tudi nekaj sto na dan menda, sigurno ne more prerbrati profilov.

Zdaj ne vem za vse aplikacije, ampak ene pokažejo ali je možakar pogledal profil ali je kar tako lajkal. Večina žensk bo ignorirala tiste, ki so jo lajkali pa niso prebrali njenega profila.

Pa tipi lajakajo na tisoče žensk, svojega profila tudi ne izpolnijo. Resno mislite, da bo ženska se odzvala tipu s praznim profilom? Eni obesijo v profil celo svoje otroke. A otroci to vedo? Velika večina pa ima v profilu avto. Pa saj ženske ne kupujejo avta. Da bi pa sebe opisali, večina ne zmore. Lahko pa na monu jokca kako ne najdejo ženske, kako se žense ne odzovejo.

To so tipi, ki jih zanima le videz ženske, vsebina pa ne.

Samo lepa mora bit…

Par dni nazaj se je en monček tule cmihal, da njegova ženska pričakuje, da ji bo plačeval umetne nohte, trepalnice in podobne reči. Kak tepec. Logično, da je to njegov stroške. Saj to je hotel imet. Ni ženska zaradi sebe taka našemljenje, je zanj. Torej naj plača.

Tako, da ja mončki gledajo fotke, če komu vseeno uspe katero ujagat, pa joka, ker mora vzdrževat tisto, kar je nabavil.

Normalne ženske pa, logično, ingorirajo take tipe. Kaj bi z njimi?

Odgovor na objavo uporabnika
zakaj to, 31.03.2025 ob 09:32

Berem monovce kako ste na spoznavnih portalih in lajkate vse možne ženske. En je napisal, da jih nekaj sto na dan polajka.

Pa še kar nekaj monovcev jamra, da se jim ženske na raznih tinderjih in kupidih ne odzivajo pa tako lajkajo.

V čem je fora, da visiš na netu in lajkaš vse ženske, ki so ti lepe?

Resno mislite, da je to ženskam privlačno, če se tip tako obnaša?

Ne mi reči, da berete profile ženske. Kdor polajka toliko žensk, tudi nekaj sto na dan menda, sigurno ne more prerbrati profilov.

Zdaj ne vem za vse aplikacije, ampak ene pokažejo ali je možakar pogledal profil ali je kar tako lajkal. Večina žensk bo ignorirala tiste, ki so jo lajkali pa niso prebrali njenega profila.

Pa tipi lajakajo na tisoče žensk, svojega profila tudi ne izpolnijo. Resno mislite, da bo ženska se odzvala tipu s praznim profilom? Eni obesijo v profil celo svoje otroke. A otroci to vedo? Velika večina pa ima v profilu avto. Pa saj ženske ne kupujejo avta. Da bi pa sebe opisali, večina ne zmore. Lahko pa na monu jokca kako ne najdejo ženske, kako se žense ne odzovejo.

“Zdaj ne vem za vse aplikacije, ampak ene pokažejo ali je možakar pogledal profil ali je kar tako lajkal.”

Ne bom trdil, da v nulo poznam sve dejting appe, ampak na najbolj obiskanih mislim, da ne pokažejo tega, vsaj tipom ne.

Prav tako ne vidiš, koliko tipov je lajkala neka oseba in dvomim, da je za ženske drugače.

Razumem sicer, zakaj to kero zmoti, ampak je logična strategija, če ne dobivajo lajkov nazaj, če nimajo matchev, logično sklepajo, da več ko jih bojo polajkal, večja je verjetnost, da bo katera vrnila interes, in ko tudi potem ni nič, začnejo že čist živčni lajkat vse povprek. Vkolikor app to dopušča, ker jih ne moreš več kot tolk lajkat, vsaj ne v brezplačni verziji, mogoče če jim plačaš.:)

Jaz lajkanje bi še razumela, ne razumem pa kekcev, ki mi na MSG pošiljajo slikice rožic in vprašanja “kako si kaj” in “ali si za klepet”in voščila za rd polna srčkov in metuljčkov, čeprav je na moje profilu jasno vidno, da nisem prosta?

Vsaj eden na teden…

Je že dolgo, kar sem bila nazadnje na kakem portalu. Ja, se je videlo, če te je nekdo kliknil in prebral opis. Sem pa uporabljala ona on, badoo, twoo.

In res je, nisem se odzivala na tipe, ki niso brali mojega profila.

TO je za luzerje.

Glej, ženska božja, ti bom čisto iskreno napisal: Sam poscrollam čez vse, kar se pokaže na ženskem profilu. Ne samo, da poscrollam, včasih si tudi screenshot shranim (ga sede potem drkat, pa tudi shranjeni podatki velikokrat pridejo prav). Se razumeva? Če me nekaj na profilu zmoti, je avtomatično dislike! Če se z žensko “vidim”, ima moj like – če pa aplikacija omogoča, ji pošljem še kakšno sporočilo. Saj ni to treba pregledovati profila kot da bereš knjigo, na hitro preletiš napisano in se odločiš. Saj na koncu je isto, če jo v živo kakšno minuto opazuješ ali pa če dobro pregledaš profil – v obeh primerih se podzavestno odločaš na podlagi privlačnosti. Če je ženska za, sledi malo dopisovanja in čim prej zmenek. Večji strošek je itak na meni, ker bo ženski treba plačati kakšno kavo ali še kaj več. Večjo pozornost ji bom namenil na zmenku, če je na to pripravljena.

New Report

Close