Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Lak za nohte boljši

Lak za nohte boljši

Katere znamke lakov za nohte so kvalitetnejše, da ne gre dol s svetlobno hitrostjo in da so lepo mazljivi?

Nekak srednji cenovni razred proti višjemju….

essie, opi, pupa milano, kiko…

Sem poskusila različne iz višjih do nižjih cenovnih razredov in me je najbolj navdušila kozmetika Catrice.
Sama vsebina kakor tudi čopič super, tako da je dovolj celo en sam nanos, lahko daš tudi dva, pa se izredno hitro in lepo posuši, je pa tudi zelo obstojen. Ne lušči se kakor nekateri laki, kljub temu, da z njim opravljam vsa gospodinjska dela brez rokavic.

Essence gel iz DM, najcenejsi in do sedaj najboljsi. Drag Opi se lahko skrije, Chanel tudi. Se to, pise gel, pa se normalno nalakira, ne rabi se lucka

Tole sem tudi jaz pred kratkim odkrila, res super! Prej sem skoraj doktorirala iz lakov, podlakov, nadlakov…, tole pa 2x nalakiraš, se relativno hitro posuši, drži pa kar lepo cel teden.

Vinylux- proizvaja ga isto podjetje kot Shellack. Je pa nujna uporaba na razmascen noht, brez podlaka in z posebnim nadlakom.

a tebi je en teden veliko?

meni je veliko in dobr lak če zdrži 14 dni do tri tedne.

To zdrzi samo ce ne delas nic 🙂

IsaDora (po moji oceni eden najboljših v tem rangu, dolgo obstojen, prekriven, sam lak ostane tekoče mazljiv neverjetno dolgo časa), Butter (zelo kvaliteten), klasika še China Glaze, Orly ter Zoya.
O.P.I. in Nars sta po mojem mnenju preplačana.

------------------------------------------------------------------------ "I shut my eyes and all the world drops dead; I lift my eyes and all is born again." (S. P.)

meni ne bo lak na rokah, ki ga nanesem sama doma seveda, nikoli zdrzal dva ali tri tedne, ker kuham, delam na vrtu, sem mama in delam tudi kaj v sluzbi. Pa se po treh tednih se ga navelicam in je ze videt noht, ki raste. In ta gel iz DM mi zdzi do enega tedna, kar mi je super, potem seveda tudi barvo menjam.

In v tem času ti noht že toliko zraste, da je lak samo še na polovici :)))

Se ne lakiram pogosto. Ravno iz razloga, ker se mi vsak lak po dveh-treh dneh začne luščiti na konicah. Delo pretežno na compu in še nisem odkrila laka, ki bi zdržal… ne vem: 1 teden?!??! Poleg tega me “ubija” tudi sušenje nanosa. Sušim vsaj 45 minut. S predpostavko, da piše na embalaži laka, da je hitro sušeč!
Torej če res obstaja lak, ki zdrži 1 teden (to, o dveh ali treh tednih mi je itak znanstvena fantastika) na lastnih nohtih (ne umetnih), prosim za namig.
Hvala!

Se ne lakiram pogosto. Ravno iz razloga, ker se mi vsak lak po dveh-treh dneh začne luščiti na konicah. Delo pretežno na compu in še nisem odkrila laka, ki bi zdržal… ne vem: 1 teden?!??! Poleg tega me “ubija” tudi sušenje nanosa. Sušim vsaj 45 minut. S predpostavko, da piše na embalaži laka, da je hitro sušeč!
Torej če res obstaja lak, ki zdrži 1 teden (to, o dveh ali treh tednih mi je itak znanstvena fantastika) na lastnih nohtih (ne umetnih), prosim za namig.
Hvala![/quote]

Preberi še enkrat komentarje, pa boš našla konkreten odgovor, ne samo namig…

ravnokar kupila lak essence gel v mullerju in upam da bo zdržal en teden

poročam danes teden…:))

Tole sem tudi jaz pred kratkim odkrila, res super! Prej sem skoraj doktorirala iz lakov, podlakov, nadlakov…, tole pa 2x nalakiraš, se relativno hitro posuši, drži pa kar lepo cel teden.[/quote]

:-)) cel teden, če držiš roke prekrižane na hrbtu. Če pa 2x opereš posodo, gre dol. Ampak tako je itak pri vseh lakih, pa naj bodo dragi ali poceni….

Tole sem tudi jaz pred kratkim odkrila, res super! Prej sem skoraj doktorirala iz lakov, podlakov, nadlakov…, tole pa 2x nalakiraš, se relativno hitro posuši, drži pa kar lepo cel teden.[/quote]

:-)) cel teden, če držiš roke prekrižane na hrbtu. Če pa 2x opereš posodo, gre dol. Ampak tako je itak pri vseh lakih, pa naj bodo dragi ali poceni….[/quote]

Ne govorit na pamet… Vsak dan pomivam posodo. In tale ne gre dol po 2 dneh kot vsi, ki sem jih do sedaj imela.
Pa še poceni je povrhu.

:-)) cel teden, če držiš roke prekrižane na hrbtu. Če pa 2x opereš posodo, gre dol. Ampak tako je itak pri vseh lakih, pa naj bodo dragi ali poceni….[/quote]

Ne govorit na pamet… Vsak dan pomivam posodo. In tale ne gre dol po 2 dneh kot vsi, ki sem jih do sedaj imela.
Pa še poceni je povrhu.[/quote]

Daj no daj, zakaj pa misliš, da govorim na pamet? A misliš, da si jaz ne lakiram nohtov? Kot sem rekla, 2x pomiješ posodo in gre dol. Na konicah ga ni več. Morda tebe to ne moti in niti ne opaziš, meni je pa to grdo, pa čeprav je le mm. Smo različni 🙂

Jaz imam pretežno Essie, Catrice in Deborah pa tudi kakšnega od Bourjois, ker imajo dobre čopiče,lepo se mažejo in dobro prekrivajo. Vedno pa uporabim podlak in nadlak Good to go od Essie, ker od vseh nadlakov za hitro sušenje ki sem jih probala je ta daleč najhitrejši. Zdrži mi pa 1 teden pa neki, kar mi je čisto dovolj, ker se ene in iste barve naveličam.

New Report

Close