Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style lak za nohte

lak za nohte

Živjo!

Mene pa zanima na kateri lak za nohte prisegate – kateri najdalje vzdrži.

lp

Alenka

Mavala!
Po dveh letih je še vedno tekoč in se ne vleče. Na nohtih pa se obdrži kar v redu. Približno tako dolgo kot od tisti “long-lasting” Max Factorja in Jadeja.

Laki za nohte kozmetike ARTISTRY so zelo, zelo obstojni!!! Barvna paleta pa takšna, da “dol padeš”.

Primer: na nogah sem si pred več kot mesecem dni namazala nohte. Lak je še danes popolnoma nepoškodovan, vidi se le prirastek nohta.

Imajo sistem večplastnega mazanja:
1. plast: brezbarvna osnova za zaščito nohta (preprečuje da bi npr. rdeči lak po uporabi nohte oranžno obarval)
2. plast: barvni lak
3. plast: barvni lak (za močnejšo barvo)
4. plast: premaz za matiranje barve (svetleči lak lahko v hipu spremenimo v mat!!!)

Prozorni lak (osnova) lahko uporabljamo tudi samostojno.

Oglasi se mi na mail!

Jaz vem samo to, da od Margaret Astor ne kupim nicesar vec – cez nekaj ur se ze okrusi. Zadovoljna sem z Max Factorjem (tisti, ki se v minuti posusi).

Tanja, kaj pravis, ce bi si nohte na nogah postrigla vsak teden. :)))))

Brez skrbi, Simon, da si jih! Hec je v tem, da se prirastek vidi pri korenu nohta (kakšen milimeter) in ne na konici. Meni pa nohti in lasje tako počasi rastejo, da človek prej tudi “star grata”.

men je mama pred leti predala zbirko njenih lakov od Revlona… stari so 15+ let in se še vedno da z njimi mazat in so kot novi… ampak vrjetno tut Revlon več ne dela tak vzržljivih lakov…=) malo za intermezzo…=)

*lp*

na tak način (več plasti) se jaz lakiram z mini lakci za 199 sit… zelo obstojno, barvna paleta da dol padeš…tko da ne rabiš lih artistryja…

nadlak je praktično nepogrešljiv, ker s tem zagotoviš, da ti dlje zdrži (če je zadnja plast barvna, se hitro poznajo praske že od popravljanja las, da naprimer z rdečim lakom ne packaš povsod naokoli, ko ponesreči podrgneš (sem včasih vse papirje mela rdeče))….
barve nohtov si pa zelo rada menjam, tako da se mi zdi nemogoče sploh imeti en mesec isto barvo nohtov… pa se mi zdi, da tudi nohtom odgovarja če jih vsake toliko spustiš izpod štirih plasti laka…

Lp, melita

Men so od Jade kr u redu.

Tudi jaz imam rada tiste za 199 sit.Znamke Missy-so zelo v redu in zelo obstojni,ce das cez se nadlak.Zakaj bi dala 1000 sit za boljsi lak,ce pa lahko za tako ceno dobim 5 Missy lakov?

New Report

Close