Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lakiranje nohtov – posledice

lakiranje nohtov – posledice

Nisem si lakirala nohtov. Do letos. In še to le na nogah.
Redno sem menjala lake, vse do odhoda na morje. Doma sem pozabila aceton, lak je ostajal lep in – packa, imela sem ga na nohtih 3 tedne!
Danes sem si ga odstranila, pa vidim grozo! Štirje nohti so bili čisto beli (gljivice?), eden od njih mi je tudi odletel.

Je možno, da sem to zakrivila s prepozno odstranitvijo laka? Kako naj to popravim?

tole pa ni zgolj zaradi laka. če bi bilo, bi jaz bila že brez nohtov zaradi glivic…

a si bla na robinzonovih otokih?

Se mi je zdelo, da bodo spet kritike.
Mi je žal, da nisem napisala že v prvem postu: VEM, da nisem naredila prav, sem bila pač komot. Moja krivda, jaaaaa.

Rada bi le vedela, če so lahko takšne posledice. In kako jih odpraviti.

Jaz imam vedno nalakirane nohte tako na rokah kot na nogah, od nekdaj, pa nikoli nisem imela belih nohtov, kaj šele, da bi mi odletavali. Mi je pa nenavadno, da lak ostane tako lep tri tedne, ker tako obstojnega laka pa še nisem videla oziroma imela. Teden dni maksimum, tudi brez pomivanja posode. Kakšno čudo si imela na rokah? To je morala biti huda kemija.

Če bi bil lak kriv, pa mislim, da ni, bi bili nohti rumeni.

Ko se spomnim b. sodelavke. Je imela po en mesec isti lak na nohtih, jasno vse oškrbljenega, pa ji ¨”na žalost” ni noben odpadel.

R

ah daj no, ne se preveč sekirat. samo popolna monovka ima ves čas popoln lak na nogah, tudi na dopustu. non stop…

jaz mislim, d ni povezave. sploh če ti je odletel.

Imela sem S-he, čez pa še nadlak.

Na nogah lak obstane dalj časa kot na rokah. Sigurno pa ni lak povzročitelj težav z nohti. Na tvojem mestu bi stopila do zdravnika, saj to, da ti celo noht odpade ni nekaj v redu s tabo in ne z lakom.Srečno

Živi in pusti živeti.

Da ti ne govoriš o umetnih nohtih. Ker tvoj pravi noht ti pa zaradi laka ne bi kar odpadel. Zna bit kaj drugega. K zdravniku.

Jaz tud mislim, da ni kriv lak – si bolj ali manj redno lakiram nohte že kakih 20 let, pa se mi ni še nikol kaj takega zgodilo.

New Report

Close