Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Lakiranje nohtov

Lakiranje nohtov

Zdravo!
Jaz imam pa veliiiiike težave z zgoraj omenjenim…Do sedaj sem si nohte lakirala le s prozornim lakom in ni bilo težav, sedaj imam pa tudi nekaj barvastih, takih barvasto prozornih, če veš kaj mislim. No, in sem čisto obupana, ker ne znam lepo nalakirat. Vsakič imam občutek, da ni v redu, čeprav kdo drug pravi, da je. Meni se zdi da grdo nalakiram. Ostanejo črte in nemalokrat si (sicer čisti čisto malo, a vendarle) popackam še kožico. Kakšen nasvet ali samo vaja dela mojstra?

Najlepša hvala!!

Olga

Živjo, Olga!

Verjetno drži, da vaja dela mojstra. Velikokrat pa je tudi tekstura kriva, da le-tega ne moremo nanesti tako kot bi hotele. Največkrat povzročajo takšen problem laki, ki imajo bolj gosto teksturo. Ali preveč obrišeš čopič, preden naneseš lak na nohte? Ali uporabljaš podlak? Z predhodno nanešenim podlakom, se tudi barvni laki nanašajo lepše, pa še zaščitijo noht.
Obstajajo odstranjevalci, ki so v obliki svičnikov-s temi lahko odstraniš lak na obnohtni kožici.

Predvidevam pa, da le ni tako hudo kot si napisala!

Lep pozdrav!

Jaz sem imela ta isti problem, dokler nisem naletela na sledečo situacijo.

Pridem v službo, kjer je imela ena nalakirane noohte s čudovitim, rdečim lakom. Pa sem občudovala tisti lak in kako lepo se je nalakirala skoraj do malice in si “očitala” zakaj ne znam sebe jaz tako dobro nalakirati. Med malico sem stopila do nje, da bi jo povprašala, kako ji to uspe. Pokazala mi je svoje nohte in ugovovila sem, da ni imela nič kaj lepš namazanih, kot jaz. Le jaz svoje nohte pogledam z razdalje 25-40 cm, njene in od drugih pa od daleč stran.

Drugače bi tu tudi jaz priporočila korekturo v svinčniku. Pa še en nasvet: če uporabljaš hitro sušeče lake, ne uporabljaj podlaka (nasvet kozmetičarke). Meni je ogromno pomagalo tudi to, da sem si spoliralaa nohte.

Najlepša hvala obema za nasvete! Sem že bolj samozavestna!

Olga

Hojla,

jaz imam pa en drug problem pri lakiranju nohtov. Le ti se mi stalno lomijo oz. cepijo. Če imaš kakšen pameten nasvet, bo zelo dobrodošel.

Hvala.

Živjo Špela!

Imaš podeben problem kot ga ima tudi Lea. Svetujem ti, da si prebereš moj odgovor, ki sem ga predlagala tudi njej – tema pa je Nohti.

Hvala za razumevanje!

Lp Nada

Tudi jaz rada uporabljam temne lake in čeprav mi gre lakiranje kar dobro od rok, se mi še vedno zgodi, da si pobarvam še kožo okrog nohta.
Kaj naredim? Počakam, da se lak dobro posuši, potem pa roke pomočim v toplo vodo. Odvečen lak se potem z lahkoto odlušči. Pomaga tudi, če si roke po lakiranju namažeš s kremo za roke, učinek je isti. Potem res izgleda, kot bi te nalakiral profesionalec. :))

Vseeno pa ne pozabi: vaja dela mojstra. 🙂
Lep pozdrav!

New Report

Close