Lakota ob 1h ponoči – kaj jesti
Jaz enostavno jem. Saj je vseeno ali ob 1ih ponoči ali ob 13ih. Pomemben je celodnevni vnos kcal.
Najraje si vzamem kruh, sir, salame, včasih pojem, kar je ostalo od večerje.
Včasih si spečem hrenovke in zraven zenf.
Na hitro skuham testenine in sir.
Jem tudi sladoled, nutelo, ampak brez kruha.
Kdaj pa kdaj kakšen jogurt.
Jem ja, 28.04.2025 ob 18:43
Jaz enostavno jem. Saj je vseeno ali ob 1ih ponoči ali ob 13ih. Pomemben je celodnevni vnos kcal.
Najraje si vzamem kruh, sir, salame, včasih pojem, kar je ostalo od večerje.
Včasih si spečem hrenovke in zraven zenf.
Na hitro skuham testenine in sir.
Jem tudi sladoled, nutelo, ampak brez kruha.
Kdaj pa kdaj kakšen jogurt.
Jem ja
Jaz isto. Jem, ko sem lačna. Brez slabe vesti, to kar imam rada. Telo je treba poslušat, ne komandirat.
Ob 1h ponoči so pokonci samo zmešanci na socialki, ki niso utrujeni od ničesar in posledično harajo ponoči. Ti osebki zamenjajo noč za dan. Pokonci so čez noč, čez dan spijo do 16h, 17h. Ponoči imajo mir da lahko rovarijo po stanovanju in netu, medtem ko normalni ljudje spijo – s tem se izognejo “nadzoru” okolice.
Žrejo pa itak kadar jim v vampu zakruli.
Torej, avtorju/ici svetujem da pač žre karkoli želi. Življenje take osebe je itak zavoženo, po domače povedano crkuješ na obroke, torej si kar privošči še tisto papico ponoči.
Anonimno 5328, 28.04.2025 ob 18:06
Kaj jesti ob tej uri? Čez dan ni nekega apetita, ampak ob tej uri bi lahko celega pečenga piščanca, pomfri, solato, golaž, pečenice itd. Kako ali s čim to lakoto utišati?
5 kislih kumaric. Kozarec vode. Včasih ste imeli Enemon. Ampak to se ti po parih dneh zagabi.