LAKSHMI
Zanima me, če katera uporablja naravno kozmetiko LAKSHMI – made with joy? Njihove produkte sem zasledila na internetu in so pritegnili mojo pozornost, saj najraje uporabljam naravno kozmetiko. To linijo prodajajo tudi v trgovini OM Shiva Ezoterika v BTC v Lj.
Preden pa bi jo nabavila ( tudi cene niso prav nizke) bi rabila vaše izkušnje, saj ogromno proizvajalcev reklamira “naravno” kozmetiko, ki je v bistvu daleč od tega.
Cau in hvala.
Ja tudi jaz sem se že zanimala za Lakshmi in se še vedno. Zadnjič sem bila v kozmetičnem salonu, kjer uporabljajo tudi to kozmetiko in mislim da je na mojem obrazu uporabila nek serum za vse možne probleme. Poleg tega mi je dala se dva testerja, kremo z medom in pa kremo s sadnimi kislinami. Mene sicer bolj zanima krema za mastno kožo na osnovi kurkuma in upam da v Omu imajo testerje. Medena krema je sicer za normalno do mastno kožo, a se mi zdi kar nekako pretežka in jo še cel dan čutim na obrazu. Mislim, da je Lakshmi izredno kvalitetna kozmetika, ki resnično zasluži pridevnik “naravna”. Poizkusi dobit kaksen tester in mi poročaj o rezultatih. Lp