Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek laminat

laminat

A mogoče katera od vas maže laminat s kakim čistilom? Jaz bi rada da bi se malo bolj svetil.

Probaj z čistilom Emsal za laminate! jaz iama sicer parket in uporabljam Emsal za parkete, obstaja pa tudi za laminat!

Povem ti lahko le to, da ni nobene razlike če očistiš laminat s krpo pri kateri uporabiš navadno vodo in s tisto, pri kateri uporabiš Emsal za laminate. Jaz sem tudi uporabljala Emsal za laminate pa ni nobene razlike. Samo denar vržen stran.

fajn se sčisti tudi, če malo našprisaš po tleh navadno čistilo za steklo in nato pobrišeš.

Tole sicer nima direktno veze s tvojim vprašanjem, ampak saj smo na čveku, ne?:))
Enkrat pred poletjem me je nekaj pičilo in sem kupila sprej (od Johnsona?) za čistit vrata. Tako sem imela vzrok, da jih dejansko tudi sčistim (gospodinjstvo mi ravno velik +). In glej ga zlomka: laminat je začel prav zoprno škripati. To je trajalo nekaj dni, dokler zadeve nismo “shodili”.
Od takrat sem čistila s tem sprejem samo še enkrat – imam razlog, da ne bolj pogosto:)))
Kar se pa laminata tiče: mi ga sesamo, če se kaj pozna, nič hudega, saj imamo otroke in ne more biti vse tipi topi. Mož občasno “podžogerisa” z viledo na palčki, pribl. enkrat na leto se pa spravim na kolena in ga zares spucam. Ampak sem potem nekaj časa tečna in vsem težim, kaj pada na tla, pazi, polivaš itd., tako da ne vem, če se res splača. Če me prime, povem to možu in hitro organizira sprehod:))

pulir pasta pa bo bojlši kot nov

New Report

Close