Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek laminat

laminat

Pozdravljeni! Zanimajo me vaše izkušnje z laminatom. Položili bi ga v dnevno sobo. Na kaj moram biti pozorna pri nakupu? Kakšne so cene za m2 po trgovinah? A mogoče veste, kje je najcenejši? Vsako mnenje mi bo v pomoč. Hvala.

jaz sem zadovoljna z njim, imam ga po dnevni in kuhinji, položenega imam že prb 8 let,modre barve in takrat sva dala zanj 3000sit za kvadratni meter, sedaj so cenejši, najin ima 15.000 obratov.

mi ga imamo, položen je v mozaike, mešan, da ne iugleda kot klasično industrijsko. Polagali so nam ga mojstri, kupili smo najboljšega, nismo šparali, enako za polaganje in tudi sedaj po 8 letih je laminat kot nov in še vedno takega videza, da vsak, ki ga vidi, pravi ja madona kje ste kupili ta parket in kdo ga je polagal.

Torej ne šparajte, kupite dobro in ne polagajte sami, če tega niste vešči. kajti potem se malu začne vihat, ropotat pod nogami, lomiti po kotih in na koncu je kriv laminat, ne pa človek, ki ga ni znal polagat ali ki je kupil kaksno poceni sranje. če želiš ornk položen laminat in laminta kot se zagre, te na koncu vse skupaj z obrobami pride skoraj enako kot polaganje natur parketa.

res je, dober laminat in polaganje cenovno ustreza parketu in polaganju, torej… za malo denarja je vedno malo muzike in obratno. dobro premislite, ker ko se vam bo “zgulil”, boste morali celo dnevno (pohištvo) prestavit, da boste potem kaj novega dali čez.

cena je odvisna od kvalitete in tudi od barve. mi ga imamo praktično po celem stanovanju, samo imamo tistega ki je obdelan pri visokih obratih, primernih za telovadnice.

New Report

Close