Lance Armstrong gost v Planici
Julij Cezar, 30.03.2025 ob 21:09
Da imas ti kot vecina zabitih slo novinarjev umazan jezik….lancd je umazal sport?lej debil doping gor ali dol ti v zivljenjh ne bos prevozil tour de france…zdaj pa spizdi debil
BRez dopinga ga tudi on morebiti ne bi…
Se mi zdi zgornje vprasanje na mestu in me zanimajo mnenja.
Malo osnovne kulture v komuniciranju?
Nič čudnega pri teh zavaljenih kavč strokovnjakov. Najbolj mi gre na spodnji organ neko “strokovno” mnenje zavaljenega bajsija ali nekoga z velikim vampom, ki sam ne bi bil sposoben preteči niti 50m, a razumejo pa se vrhunsko na šport. Vejo popljuvati vso kolesarstvo, vejo pa za vsak fuzbalski klub, ki obstaja v evropi, kdo kje igra in kdo je že vse kaj osvojil. Zato pa so zavaljeni, ker s pivom na kavču spremljajo tekme fuzbala. Meni, ki letno naredim med 8.000 in 10.000 km s kolesom, mi je Armstrong še vedno velik vzornik.
Trtrtr, 30.03.2025 ob 23:07
BRez dopinga ga tudi on morebiti ne bi…
Se mi zdi zgornje vprasanje na mestu in me zanimajo mnenja.
Malo osnovne kulture v komuniciranju?
ponavljam….si debil kot vsi slo novinarji ki jim gre lance v nos…in se to kretenko…lance je prevozil in zmagal toure de france pa se lahko ti na buco postavljas z vso slo novinarako srenjo…vzeli so mu naslove ampak tega da je vse to prevozil mu ne vzame nihce….in to so dejstva….zakaj ne bi smel biti v planici se pa sprasuje le par kretenov tvojega kova…ce se ne motim lahko gre gledat tudi tour de france ali giro pa se nihce ne usaja pol pa enih jebenih skokov ne bi smel gledat?dajte se umirit kreteni
Julij Cezar, 31.03.2025 ob 06:38
ponavljam….si debil kot vsi slo novinarji ki jim gre lance v nos…in se to kretenko…lance je prevozil in zmagal toure de france pa se lahko ti na buco postavljas z vso slo novinarako srenjo…vzeli so mu naslove ampak tega da je vse to prevozil mu ne vzame nihce….in to so dejstva….zakaj ne bi smel biti v planici se pa sprasuje le par kretenov tvojega kova…ce se ne motim lahko gre gledat tudi tour de france ali giro pa se nihce ne usaja pol pa enih jebenih skokov ne bi smel gledat?dajte se umirit kreteni
Kot da se Pogi ne dopingira samo so zadaj sedaj boljše stvari
Ttest, 30.03.2025 ob 23:41
sploh ves o cem je predaval? o uspehih in padcih ter kako se poberes… kolo, rak, zmagovanje na touru, skandal, prezivetje. gre za zivljensko zgodbo in ni prisel govorit kako nategnit sistem.
Se strinjam, da gre za zivljenjsko zgodbo, za bitke, napake, vzpone in padce. Kar dozivljamo vsi. To lahko deli na druge vrste dogodkih.
Ni pa primerno ob bok takemu sportnemu prazniku, ker ime kot sportnik si je umazal. Planica ni pravi kraj za to, je neokusno in na nek nacin podeljuje legitimnost napacnim ravnanjem.
Najbolj neprimeren odziv pa je, saj drugi tudi…
Trtrtr, 31.03.2025 ob 12:21
Se strinjam, da gre za zivljenjsko zgodbo, za bitke, napake, vzpone in padce. Kar dozivljamo vsi. To lahko deli na druge vrste dogodkih.
Ni pa primerno ob bok takemu sportnemu prazniku, ker ime kot sportnik si je umazal. Planica ni pravi kraj za to, je neokusno in na nek nacin podeljuje legitimnost napacnim ravnanjem.
Najbolj neprimeren odziv pa je, saj drugi tudi…
ti ne potegne kreten?zato ker imas ti preblisk in se par bucmaniv ne bi smel v planico…kam pa nsj gre?k tebi domov v spodnjo pripizdino?