Lancome “Hypnose”

Da je bil pa dragemu vsec pa verjamem. Vecina moskih (ki jih jaz poznam) ima raje sladke tezke parfume kot pa nezne sveze.
Ravno zadnjic sem prisla v mosko druzbo odisavljena z euforio od CK in pozela skoraj da ovacije…..No, meni je pa pogojno vsec (malo presladek) in potem smo malce debatirali. VSI so nasteli zenske parfume ki so jim najbolj vsec in vsi po vrsti so omenili hypnotic poison, poleg tega pa se dolce vito, eden je celo poznal lolito lempicko…skratka same sladke parfumcke…..Imate kar sreco punce, ki so vam taki parfumcki vsec :-))))

Ja, res je, hipnotic poison tudi na meni vedno dobi kakšen kompliment in sicer od moških in od žensk.
Tudi jaz sem ga kupila na tak način, da mi je na eni znanki tako omamno dišal, da sem ga šla naslednji dan takoj kupit, niti nisem preverila, kako diši na meni. Meni so sladki vonji všeč, ampak če je doza prava. Ampak tega parfuma na sebi več ne zaznam, tako sem se navadila nanj.
Hecno, tudi meni moj vedno izbere kaj težjega ali bolj cvetličnega od vonjav, ki si jih kupujem sama … Pravi, da moram imeti tudi kaj takega na zalogi. Da je seksi. Naj mu bo
Enkrat mi je prinesel vonjavo od Chloe z imenom narcisse – nekaj absolutno takšnega, česar si sama NIKOLI ne bi kupila. Cvetličen v nulo (k sreči nima “pudrastega” pridiha, česar najbolj ne maram). Zapakiran v živo roza škatlico s kupom cvetja!!! Groza … Vljudno sem se zahvalila, se odišavila in prvi večer naravnost trpela.
S tem parfumom, kadar sem ga sprva dala nase, sem se počutila čudno, skoraj “sram” bi me bilo z njim na sebi iti ven – kot da jaz ne bi bila več jaz. Uporabljam ga samo, kadar sva v dvoje, in sčasoma sem se ga navadila. Ampak zdaj ga dam nase z nekakšnim veseljem, ki ga ne znam pojasniti. Prav čudna reč. Pravzaprav sploh ne znam pojasniti, kakšen je moj odnos do tega vonja. Vem le, da sem ga po svoje vzljubila.
Pošlji oblikovano (16-11-06 23:28)

Poznam narcisse…Ta je pa ze dolgo na sceni pa se vedno se ga da kupiti pri nas…..Ga je mami (pismo, a je mozno da ze deset let nazaj uporabljala) in jaz sem ji ga valda kdaj pa kdaj malo “ukradla”….Takrat mi je bil vsec…..itak, vse kar je bilo boljse od Fa mi je bilo bajno…..bom ga pa za foro povohala naslednjic ko bom v drogeriji……da me malo zapelje v tista teen leta….ce nic drugega :-)))