Najdi forum

Lanterna

Mene pa zanima, če je kdo bil v Lanterni in sicer naj bi bili to neko naselje s kontejnerji ( last je od Kliničnega centra) in kako ste bili zadovoljni ? Ali so ti kontejnerji nameščeni na soncu ?

Jaz sem bila v Lanterni pred dvemi leti. Okrog kontejnerjev je nasajeno kar nekaj dreves, tako da pretežno so v senci. Do plaže je cca 5 minut vendar je potrebno premagati kar nekaj stopnic. Plaža je betonirana in prodnata.

lep pozdrav, maša

Maša, kako pa kaj izgleda ta kontejner, ali je za preživet? Prej smo hodili v kamp Ladin gaj v prikolico.

Tudi mi smo pred leti bili v teh kontejnerjih!Vendar je to že kakšnih 8 let nazaj.Kontejnerji so prav lušni – mislim ni nvem kak luksuz, vendar je lepo.So v senci (večinoma), mislim da so okrog bori (oz.neki iglavci).Zjutraj vidiš veverice, kako skačejo po vejah,…Samo plaza mi ni najbolj všeč – mogoče zato ker imam raje peščene!

Ja prostora je približno tako kot prikolica. Zelo je praktično, če ima kontejner odspredaj še baldahin. Jaz sem bila sicer zelo zgodaj poleti (junija) tako da ne vem kako se stvar obnese v hujši vročini.

maša

Andreja, kam pa hodiš na peščene plaže?

Vsem hvala za odgovore.

Peščenih plaž tukaj ni – no vsaj mislim da ne??Mislim, nasplošno imam raje peščene plaže – na Pagu so zelo lepe (najbooljša je v Zrčah – kot v pravljici)!

Sem bila lani v Lanterni v teh kontejnerjih – last KC :
minusi
1. sam kontejner katastrofa
2. nesi zraven žar ker ni rečeno da štedilnik deluje
3. higiena na psu – sama prej ful očisti
4. predprostor oranžen – nagravžen
5. letos je dokaj drago
plusi
1. skoz si zunaj
2. tuš je za kontejnerjem torej čiščenje kopalnice odpade
3. wc v kont.
4. kamp super
5. plaža znosna
6. obilica sprehodov
… jaz sem mela super družbo in z neki Uniona v riti sem se imela NEPOZABNO!

New Report

Close