laptop
Ali morda kdo ve, kje bi lahko ugodno kupila laptop, po možnosti rabljen, glede zmogljivosti pa zadostuje že to, da lahko naložim Windowse in pišem daljše tekste. Ali bi se mi morda bolj splačalo kupiti nov dlančnik???
Hvala vnaprej.
Tudi jaz sem hotela kupiti rabljen, poceni in “nič posebnega” notesnik (samo da ima Win in Office), ampak sem na koncu pogruntala, da se ne splača. Starejši notesniki so zelooo težki in baterija -če jo sploh ima- se takoj sprazni. Mislim, da je cenovnem razredu do 250.000 stanje zelo žalostno. Tako bom raje “spraskala” še nekaj denarja in kupila novega. Greš pa lahko vseeno pokukat na http://www.bolha.com za rabljenega.
Dlančnik je zanimiva rešitev. Če potrebuješ računalnik samo za tekste, ti lahko imenitno nadomesti laptop. Seveda pa zraven obvezno sodi zložljiva tipkovnica. Prednosti: velikost in teža se ne da primerjati niti z najlažjim laptopom, poraba baterij je majhna (govorim za npr. Palma m105), cena: v kompletu s tipkovnico cca 47.000 SIT. Pomanjkljivosti: majhen zaslon, omejenost na tekst, pa seveda če želiš potem s tekstom kaj narediti (print, obdelava), je potrebno imeti večji računalnik, kamor preneseš svojo ustvarjalnost.
Upam, da ti bo odgovor kaj pomagal.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.