Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lara iz Radia 1

Lara iz Radia 1

Kakšna se vam zdi tale menjava Anje z Laro Tosić v Denis Avdić šovu na Radiu 1?

Men je mimo, nekako mi ne sede. Sploh ne paše v to četverico. Nezrela, otročja…

Čakamo da zamenajo avdiĆa z mogoče kakšno frnikulo al pa kj

bo bolš

Odgovor na objavo uporabnika
sdfsdfsdadffsdf, 01.02.2024 ob 23:24

Čakamo da zamenajo avdiĆa z mogoče kakšno frnikulo al pa kj

bo bolš

Na kozlanje  mi gredo. Butaste teme, generalna nedojebanost in primitivno gostilniško krohotanje. In sami Ić-i.

Ob tem se mi vedno dvigne, sem ženska.

Cisto vse jutranje ekipe so unicl s studenti. Antena je imela najboljsi jutranji program Seba in Zan. So morali dat zensko zraven. Bljah. Sem prestavila na radio 1. Spet ena nova. Ziva groza! Zakaj menjajo ekipeeeee??? Tako hudo je, da sem morala na stajerce prestavit. Upam, da ta ekipa ostane cim dlje

Stari spikerji ne bodo sto let več v službi,  je treba nove uvest v delo, valda.

Ne morem poslušat radia, 02.02.2024 ob 07:32

Na kozlanje  mi gredo. Butaste teme, generalna nedojebanost in primitivno gostilniško krohotanje. In sami Ić-i.

Ob tem se mi vedno dvigne, sem ženska.

Tudi minute jih ne morem poslušat,kaj šele gledati…..

Tudi sama ne poslušam Radio 1

Že leta ne poslušam radia. Zadnjič pri frizerki 45 min trpljenja radia 1. Kako morete to poslušat?

Meni je blazno tečna.

Mož noče več poslušati R1, jaz pa ga tudi dosti manj.

Z Laro so uničili program. Otročja, neresna, z obupnim smehom, nerazgledana, vse se vrti sam okoli Tik toka in nasploh samo socialna omrežja, čemur bi se morali izogibati, ker je že tako preveč tega, ga tukaj z Laro zdaj še oglašujejo. Groza res. Zelo so mi bili všeč, zdaj pa zmeraj manj, žal.

še ena129, 02.02.2024 ob 08:38

Z Laro so uničili program. Otročja, neresna, z obupnim smehom, nerazgledana, vse se vrti sam okoli Tik toka in nasploh samo socialna omrežja, čemur bi se morali izogibati, ker je že tako preveč tega, ga tukaj z Laro zdaj še oglašujejo. Groza res. Zelo so mi bili všeč, zdaj pa zmeraj manj, žal.

Brezvezna, deluje mi ne ravno inteligentna, tudi mi ni vsec njen glas, neko noslanje in pa njeno smehljanje.. V glavnem kr neki, ne rabjo oni to.. 3je so dovolj.

V službi sva dve sodelavki z veliko težavo dosegli, da ne poslušamo več radio 1, ampak rtv1

Živa katastrofa so. Že prej so bili, sploh Jana, s to Laro so me pa izgubili. Poslušam val 202.

Meni se zdi fajn. Ima eno karizmo punca.

Kakšna se vam zdi tale menjava Anje z Laro Tosić v Denis Avdić šovu na Radiu 1?

Men je mimo, nekako mi ne sede. Sploh ne paše v to četverico. Nezrela, otročja…

Ker ostali so pa ful zreli? neumni komentarji, prizadet smeh, kr nekej fore… neposlušljivo. Jim pa dam kapo dol za dobrodelne akcije, tu so pa carji. Prispevam, poslušam pa ne 🙂

Sem doma ker sem zbolela in si prižgem radio. Mož se je prijavil za vinjeto in je rekel da naj malo poslušam radi 1. Je bil ravno Avdičev rojstni dan. Sem majprej mislila da sem falila postajo ker so govorili bosansko pa se režali sami sebi. Za bruhat res. Pred leti ko sem jih nehala poslišat sem mislila da slabše ne more bit. Zdaj vem da je to možno. Par ur je bilo čisto dovolj poslušanja za naslednjih 10 let.

Bi pa rekla da ta Lara čisto paše v ekipo. Se zlije z njimi. Kdor njih lahko posluša, bo tudi njo z lahkoto prebavil.

Meni je Ondina na radiu Antena za bruhat. Fura neko lublanščino, nažiga L, k ta huda čefurka. Tale Lara je malenkost boljša, ampak ista žalost.

Zdi se mi, da je skoraj vse tukaj napisala ena frendica od Lare, ki ji je malo fouš

Frendica od Lare je pa Lara sama, ki ne prenese, da jo kritizirajo :-))))

Radio1 za bruhat ze zaradi primitivnega avdica ki misli da je smesen z zaljenjem.

Radio aktual pa samo zjutraj ko sta Bunderla in Žana, vse ostalo mi je mimo z temi pari sploh popoldanske ekipe. Aja pa opazam da so zaceli ene in iste komade vsak dan vrteti

So druge postaje boljse.

Pred leti, ko so na Radiu 1 vsak dan po 10x ali 15x na dan vrteli komad Despacito, je eden od sodelavcev skoraj doživel živčni zlom zaradi ponavljanja tega komada. Saj najbrž je bilo takih primerov po Sloveniji več… No, takrat smo prestavili na Radio Ekspres in še zdaj je na tej frekvenci. Vala 202 pa jaz ne morem poslušati oz. tam poslušam samo poročila. Muzika na Ekspresu se sicer ponavlja (80. leta), ampak gredo pesmice v uho, predvsem ti pa ne obremenjuje možganov in ne blebetajo veliko. Jaz rabim “easy” radio, ker si ne morem privoščiti obremenjevanja možganov ne z zateženo muziko, ne z idiotsko “smešnimi” voditelji.

Nekdo ,ki odpre debato za neko osebo neglede kdo je ta oseba,pomeni da je izredno obremenjena z njo.

Da si nekdo vzame čas da odpre debato za punco staro 22 let pomeni ,da je suženj svoje zavisti.

V kolikor komu ne odgovarja Radoo 1 naj enostavno prešalta na Radio Ognjišče,Anteno,Val 202……,nikjer ne piše nujno poslušanje Radia 1.

Neprijavljena, 02.02.2024 ob 16:25

Sem doma ker sem zbolela in si prižgem radio. Mož se je prijavil za vinjeto in je rekel da naj malo poslušam radi 1. Je bil ravno Avdičev rojstni dan. Sem majprej mislila da sem falila postajo ker so govorili bosansko pa se režali sami sebi. Za bruhat res. Pred leti ko sem jih nehala poslišat sem mislila da slabše ne more bit. Zdaj vem da je to možno. Par ur je bilo čisto dovolj poslušanja za naslednjih 10 let.

Bi pa rekla da ta Lara čisto paše v ekipo. Se zlije z njimi. Kdor njih lahko posluša, bo tudi njo z lahkoto prebavil.

Kdo lahko to sploh posluša. Režijo se ves čas sami sebi, pa sploh ni nič smešno. Antipatični zelo.

A ne dela ta Lara Tošič tudi na Best fm, ki ga vodi Avdičeva žena.

Ni za poslušat ta radio, res ne. Tam je edino Deželak normalen. Ne vem kako zdrži s patetiki. Pa tolk k se Avdić dela norca z njega. Vse do neke mere, ampak Avdić jo preseže vsakič k usta odpre.

Pa da ne govorimo od dua RR, ta je šele beden.

New Report

Close