Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lara Jerina Larinsvet

Lara Jerina Larinsvet

Hej hej a kdo ve a je ta hodeča reklama po novem samska? Se je Denis naveličal tega, da je nesposobna za delo in vse kar zna so reklame na reklamo? Povsod hodi sama s tamalimi, na cel kup zastonj dopustov (sama jih seveda že ne bi plačala), na Krku je celo poletje sama, pa tudi tašče, katero je prejšnja leta rada izpostavljala na družbenih omrežjih letos ni z njo na Krku.

To mene tudi zanima. Sta se razsla, a kdo ve? Upam, da ne.. denis deluje prijeten moski. Lp

Verjetno je še zdaj šokirana, ko ve, da prespimo 1/3 življenja.

A ne, jaz se isto sprasujem. A kdo ve?

Haha upam da kdo ve

Tut jaz sem opazila da vec ne objavlja partnerja. Res cudno. A noben nic ne ve? 😃

Najbrž mu je dop…, da se samo pači in razkazuje na internetu. Meni bi tudi slej ko prej ob partnerju, ki ne zna druga, kot da dnevno objavlja slike sebe in družine. Praktično postane to družina brez vsake zasebnosti.

To je res ja.. ni to pomoje lahko sprejet

Ja ne vem no, zdej ze modrcke promovira. Men je res bla prijetna, dokler si ni zacela unih podaljskov delat, ki jo naredijo cheap. Vem, da ima vsak svoj okus ampak krajsi in njeni lasje ji res veliko- najbolj pristajajo. Zdej jo kar preskocim, pomoje jo bom kmal odfollowola. Pac ena sama reklama. Nic pametnega ne izves.

Zgleda da je samska

Ocitno je ja al

Kok je pa ona stara?

Očitno je dobila nogo, ja 🙂 še dolgo je zdržal s tako žensko, prava spaka s temi napihnjenimi usti. Samo še o njenem “super” Q7 kokodaka, haha… Bo mogla še malo pojačat reklame, da bo lahko kupila novega novega, ne pa se nasrala s celim pokvarjenim rabljenim. Ampak važno da izpade frajerka 😀 tega prodajalca avta je tudi ful hvalila, zdaj je pa tiho kot rit 😀 pa samo še njeno Katarinco ima za na dopuste 😉

Kdo je ona?

Grem guglat, ker se mi ne sanja.

Z avtom se je res nasrala

Njen bivsi(?) pa ji drgac se zmeri komentira slike

Se zmeri se followata na ig

Mogoce pa ni samska?🙂

Delam v šoli ki jo obiskuje njen otrok in ja sta se razšla. On ni več prisoten v življenju njenih otrok

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno6777, 13.08.2024 ob 12:20

Hej hej a kdo ve a je ta hodeča reklama po novem samska? Se je Denis naveličal tega, da je nesposobna za delo in vse kar zna so reklame na reklamo? Povsod hodi sama s tamalimi, na cel kup zastonj dopustov (sama jih seveda že ne bi plačala), na Krku je celo poletje sama, pa tudi tašče, katero je prejšnja leta rada izpostavljala na družbenih omrežjih letos ni z njo na Krku.

NE poznam je…sem sla googlat, nezanimiva, povprecna, umetna usta, 3 otroci, kaj ne z govorom? Take govorne napake se nisem slisala, to ni klasicn R  napaka  …..

Kako je to misljeno da ni vec prisoten v zivljenju njenih otrok?

Sigurno skrbi za njih, financno in skrbi za njih v smislu podpore itd. Verjetno samo ne skrbi za voznjo v solo ipd?

Ne sta se mogla kar ornk skregat, ker ona zdaj skrbi za vse. Verjetno je tudi zato več reklam, ker jih mora preživljati

New Report

Close