Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Lara Komar

Lara Komar

A ma tale Lara Komar 100 pik v glavi?
Znan obraz ima svoj glas raje ponovitev gledam in naprej previjam samo zato ker ne morem te ženske gledat in njenih prizadetih komentarjev poslušat.

Tudi meni do kraja antipatična, preseravanje na polno. Sicer pa mi nikoli sploh všeč ni bila. Na splošno vsa žirija katastrofa, prejšnja je bila super, tile klovni pa samo za na odpad..

Tudi meni do kraja antipatična, preseravanje na polno. Sicer pa mi nikoli sploh všeč ni bila. Na splošno vsa žirija katastrofa, prejšnja je bila super, tile klovni pa samo za na odpad..

Men je vsec, ker je gledaliska in teatralna. Prava Diva. Big like. Una medla bukslasta piska mi je bz tisti moski je pa cortkano smotan.

Gospa Komar, poročena Podpis je tipični primer osebe, ki ji je stopila “petminutnaslava” medijskega pojavljanja v glavo

Komarka je negativno presenetila, Sirkova pa je od nekdaj neposlusljiva, ne nese jima dlje od nosu, mi je zal.

Kdo je slabši. Tip ima 4 stavke, ki jih obrača levo , desno. Komarjeva me je negativno presenetila. Sem mislila, da le zna malo bolje glumit, o Sirkovi pa ne bi niti izgubljala besed. Katastrofalni so. Zraven še prištejem Artača, pa Denis je tudi s časom vse manj gledljiv.

Od vseh teh še nekako najlaže prenašam Avdiča. Pa ga komaj.

New Report

Close