LARA
Lara, ojla!
Imam vprašanje/a zate: ker vidim, da se bosta tudi vidva poročila poleti, na isti lokaciji kot midva, me zanima, če sta se že prijavila. Pravzaprav, ne vem, koliko časa prej se je treba. Midva se bova poročila konec julija, tako da je najbrž še čas, saj je najbrž večja gužva junija. Kaj misliš? Pa še to: ali si klicala na Upravno enoto tržič ali prav v Bistrico?
Glede gostilne pa midva še vedno ne veva: meni je na Posavcu super, samo najbrž ne bo tam, ker nimajo svoje sobe, jaz pa nočem tujih ljudi na poroki. Jožovc je za naju predrag, tako da po moje ostane samo še Tulipan ali Smuk. Sicer pa je očitno, da se mnenja razlikujejo: jaz sem na primer slišala res ogrooomno pohval prav za Smuka in Posavc.
Joj, še glede obleke: če ni skrivnost, kakšna je cena v Mod artu? Sem namreč slišala, da je malo dražje kot drugje, a se tudi meni (vsaj po slikah na internetu) ena dopade. Sicer pa je vprašanje, kako bo kaj na meni stalo.
Upam, da nimam preveč vprašanj,
Lp,
Jasna
hejho!
nč preveč vprašanj..za poroko je treba vse spedenat a ne? :))
ja pijavljena sva že..klicala sem kake 2 tedna nazaj na upravno enoto in izbrala uro in to in prijazna ga. Kranjec Nataša mi je še vse razložila in dala napotka kaj naprej, potem pa sem klicala še v vilo in tja je tut pred mano poklicala ta nataša, tako da so že vse vedeli..in potem sem se še tam dogovorila za uro in povedal so mi koliko stane pa kaj pa kako pred poroko…no kakorkoli se moraš pol cca 1 mesec pred poroko na oba konca še oglasiti in potem ti vse razložijo tudi protokol in to..
ja obleko sem pa izbrala v mod artu…v bistvu drugam sploh nisem šla gledat ker mi je bla tista tako všeč da joj, pa še naročil so jo posebaj zame..cena je pa 59000…20000 sem že plačala kot aro…ostalo pa še pol…pa zaston okrasje mi bodo dal..je pa tko da v mod artu oni skrbijo za čistilnico in vse to…
no na posavcu je mel ohcet moj brat 2 let nazaj, pa so bili tudi drugi gosti okol ja…to se mi ni ravno dopadlo…
no upam da sem kaj pomagala….če te pa še kaj zanima pa samo prašaj…
čau bau
Lara