Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Laringitis

Laringitis

Dober večer vsem!
Pred enim mesecem je zbolel sin za laringitisom.Takrat mu je predpisal pediater en sirup na bel recept,vendar se ne spomnim imena.Sedaj imam ta problem s hčerko pa bi rada ta isti sirup kupila v lekarni.Mi lahko kdo pomaga?

Kako veš, da ima tudi ona laringitis. Bolj pametno bi bilo, da jo pelješ do dr. lahko ima kako drugo bolezen.

Ja ne morem vedet ampak znaki so podobni.Hripav glas kašljanje pa ni nič drugega.

Če ima človek hripav glas,prehlad ne moremo kar določiti da ima Laringitis….
Hčerki daj pa tisto,kar ji njen pediater napiše…..Drugače pa veliko na pije tople tekočine
In,če si dobila bel recept,ga v lekarni ne moreš kupit brez belega recepta,za beli recept pa rabiš obisk P

No naj povem da moja hči ni majhna.Stara je 21 let in nima več pediatra.Dela dan na dan brez počitka.Spraševala sem zato,ker je sinu pediater predpiasal Folkodin na bel recept zdaj sem se spomnila:)Ampak hči kašlja..srce se mi trga:(Pogodbo v službi ima še do 20.1.2013.Če gre na bolniško jo bojo skenslali.Nekaj sem brala o čebuli.Baje da ta tudi pomirja kašelj samo ne vem kako jo pripravit.

Laringiticnim otrokom se predpise Claritime, ki ga dobis v lekarni rudi nrez recepta. Drugace pa inhalacije, vlazen in hladen zrak v sobi na spanje, dvignjenivzglavje, cim vec naj pije…

tVOJA HČI PO MOJEM NIMA LARINGITISA. Moj sin je imel laringitis pri 5 letih. Ni mogel dihati in se je dušil, dobil je inekcijo. Dihalne poti se zožijo. Kupi ji PANATUStablete za pomititev kašlja, tople napitke , pa tudi zdravnika naj obišče, Čebulo pa prepraži in jo zavij v gazo ter daj na prsni koš. eNAKO LAHKO NAREDIŠ TUDI S KAMILICAMI.

Laringitis pri odraslih ni tako pogost in predvsem ne smrtno nevaren kot pri majhnih otrocih, gre namreč za lokalno vnetje grla in glasilk. Razlika je v tem ali hči kašlja zaradi vnetega grla ali jo sili na kašelj bolj iz globine (iz pljuč, kar pomeni, da je vnetje že tam). Možu je zelo pomagal Fluimukan, ker zmehča sluz, če seveda je v pljučih in gre lažje ven.

New Report

Close