lasarska epilacija
Hojla!
S prijateljico hodiva na lasersko epilacijo in obe sva ful zadovoljni!!!Jst hodim v Dermatološki center na Parmovi(dr. Adamič), ona v kozmetični salon (zdej ne vem točno kam-se lahko pozanimam)Vpovprečju moraš postopek opraviti 6 krat, pomembno je da imaš 3 zaporedne (na 8 tednov), kasneje po potrebi.Edina slaba stran vsega je cena, ampak ful je dobr, ko ne rabiš več razmišljat o tem v kakem stanju so tvoje noge, bikini,…Pa ne smeš nasest na to, da metoda ni boleča, še posebej v bikini predelu, noge niso kritične.
lp,ana
Sorry, ker nisem že prej odgovorila, ampak komej danes spet brskam po tem forumu…Cene so ful različne, za ceno se dogovoriš individualno s terapevtom.Mene je stalo za spodnji del nog(+kolena) in bikini 100.000,00 za eno terapijo (oz. 90.000,00, ker naročam Zdravje in je za člane kluba Zdravje pri dr.Adamičevi 10% popusta).Lahko se zmeniš precej individualno-varianta je da se odločiš za definitivno 6 terapij in potem je vsaka naslednja cenejša, zadnja se mi zdi da je celo zastonj.Prijateljica plačuje pri kozmetičarki precej manj(za cele noge+bikini 70.000,00).Sama sem se odločila za dermatološko ambulanto, ker imam precej pik po koži in sem želela, da me pogleda dermatologinja (samo terapijo sicer izvaja študentka medicine)Za več informacij mi lahko pišeš na e-mail.
Lp,Ana