lasarsko odstranjevanje dlak
Na bradi na določenih delih sem imela že zelo goste dlake, tako da jih s pinceto nisem uspela puliti sproti. Na laserju sem bila 4x in mi jih je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} odstranila. Sem pa bila pri zdravnici dermatologinji, samo v samoplačniški ambulanti. Cena 50,00€/obisk. Boleče ampak zelo zadovoljivo!
Če se boš odločila za to pojdi raje oktobra in pejt vsaj nekajkrat zapored v mesečnih presledkih. Poleti tega seveda ne delajo zaradi izpostavljenosti soncu.
Jaz sem bila že 5 krat, verjetno bom morala še 2-3 krat,.. pri meni je rast tudi hormonsko pogojena.
Ti pa priporočam, da ne greš na IPL tehnologijo, ker je to stran vržen denar.
Bila na laserju in deluje. Dlake odstrani po 5-6 ponovitvah. Če imaš denar si privošči. Priporočam Dermacenter v LJ kjer imajo Alesandrini laser; z njim je bolečina minimalna. Postopek dela dermatolog in ne kozmetičarka, kar je tudi edino pravilno, saj gre za poseg na koži in je samo dermatolog pravi za to.
Probala sem tudi diodni laser in je bolečine nekaj več. Samo ne pa it na IPL, ker ti bodo spet zrastle.