laser – stresna urinska inkontinenca
Rada bi samo povedala, da meni laser ni pomagal. Je celo malo slabše. To povem zaradi tega, če se mogoče katera odloča, da naj premisli, če bo vrgla stran par 100 eur.
Sedaj bom videla kaj bom naredila s Keglovimi vajami. Škoda, da nisem na spletu prej zasledila, da je možno, da se stanje celo poslabša. Na internetu sem preden sem se odločila za poseg prebrala + mnenja nekaj uporabnic, ki so sicer zadovoljne, ampak vprašanje je, kdo je to napisal.
Tako da – žal mi je denarja in časa ter odločitve za laserski poseg pri zdravljenju urinske inkontinence. Pa da ne bo pomote – postavljena mi je bila diagnoza, ki bi jo po teoriji laser mogel odpraviti.
Jaz sem delala Keglove, me je testirala ginekologinja in sem imela vrednost 8 od 10 možnih, je rekla, da imajo zelo malo pacientk s tako natreniranimi mišicami in mi to ni pomagalo ČISTO NIC…. tako da sem se odločila za laser, od tega je en teden, tako da še ne vem, kako uspešno je bilo, pa čez en mesec grem še enkrat…. Je pa rekla, da nič nenavadnega, da Imam težave, ker je moj sin pri rojstvu imel več kot 4 kg….