Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Laserska depilacija in izgled kože po njej!

Laserska depilacija in izgled kože po njej!

Pozdravljeni!

Prosim, če mi lahko tiste, ki ste že šle na lasersko depilacijo, poveste, kakšna je sedaj vaša koža na depiliranem predelu? Ali se pod kožo še vedno vidijo koreninice (oz. brazgotinice) oziroma tiste zoprne pikice, ki so ponavadi vidne tudi po depilaciji. Ali je koža po takšni depilacijo morda gladka in izgleda kot tista, npr. na licih ali drugih predelih, ki jih ponavadi ne depiliramo?

Hvaležna bom za vsak odgovor!

LP in lep dan
Kukla

Draga Kukla !

Stara sem 30 let in že več kot eno leto ( v presledkih namreč ) hodim na lasersko depilacijo obraza k dr. Adamičevi. Ob upoštevanju nasvetov laser na koži ne pušča prav nobenih sledi, razen prvi dan, ko kaža pordeči in je malo zabuhla.

Lep pozdrav !
SuzanaKukla je pisal/pisala:
>
> Pozdravljeni!
>
> Prosim, če mi lahko tiste, ki ste že šle na lasersko
> depilacijo, poveste, kakšna je sedaj vaša koža na depiliranem
> predelu? Ali se pod kožo še vedno vidijo koreninice (oz.
> brazgotinice) oziroma tiste zoprne pikice, ki so ponavadi
> vidne tudi po depilaciji. Ali je koža po takšni depilacijo
> morda gladka in izgleda kot tista, npr. na licih ali drugih
> predelih, ki jih ponavadi ne depiliramo?
>
> Hvaležna bom za vsak odgovor!
>
> LP in lep dan
> Kukla

Ja, res je tako. Če upoštevaš vsa navodila, ne bi smelo biti nič narobe. Jaz sem si dala na bikiniju in je prvih nekaj uric malce rdečkasto, potem pa izgine in je ok. Pa dlake zrastejo mnogo manj močne in ni več tistih nadležnih mozoljčkov.

Iris, ali laserska depilacija ne pomeni, da dlake ne zrastejo več? Oziroma v veliko, veliko manjši meri? Zadeva je predraga, da bi si jo lahko privoščila vsakih nekaj tednov.

Ne pomeni, da ne izrastejo več. Izrastejo tanjše z vsakim posegom. Jaz sem imela zelo močne dlake in sem zelo zadovoljna (izraste še tu in tam kakšna, ampak tenka), čeprav moraš, za dobre rezultate, opraviti najmanj šest laserskih epilacij. Je res drago, ampak mene je stvar tako motila, da si nisem mogla pomagati in sem šla in se sedaj boljše počutim.

Pozdravljena! Še nekaj vprašanj…

Ali to pomeni, da sedaj nimaš več problemov, ko se sama depiliraš? Gredo dlake lažje proč? Je po depilaciji še vedno videti, kje so bile dlake? Kako se sedaj depiliraš?

Ali ti en dan ne bo potrebno več hoditi, ker dlak praktično ne boš imela več?

Ali tvoje bikini področje sedaj lepše izgleda? Tudi jaz imam namreč zelo močne dlake na tem področju in tudi razmišljam o takšnem načinu depilacije, saj se sploh ne morem več depilirati, ne da bi potem 1m2 kože na vsaki strani izgledal, kot da je tam potekal desant na Drvar :))))

Koliko stane povprečno en obisk in kako si zadovoljna s strokovnostjo tvoje doktorice? Ali se bolečino da preživeti?

Uf, upam, da boš kmalu odgovorila.

LP, Kukla

Uh, res dosti vprašanj :). No, pri meni je bilo tako, da sem (bila) v tem predelu (bikini, črta od trebuha proti sr dlakam) precej poraščena in sem imela čez glavo britja in depiliranja, ker so mi vedno nastali mozoljčki, pa vrasle dlake in sem rekla, da bom malo našparala, potem pa sem šla na laser (vem, da bi lahko denar porabila za kaj drugega, ampak, če te ena stvar tako spravlja ob živce,…). No in tam naredijo postopek (jaz sem šla v kozmetični salon). Potem zrastejo črne, zažgane dlake in same odpadejo (ker so mrtve). Kar nekaj časa nič ne zraste, potem pa zrastejo tanjše. Z vsakim postopkom. Vendar pa moraš vedeti, da rabiš vsaj 6 postopkov (jaz sem jih še več), odvisno od tega, kako močne so dlake. Sedaj zraste tu in tam še kakšna, ampak tanka in svetla. In mogoče bom šla še enkrat ali dvakrat, potem pa jih naj ne bi bilo več, oz naj bi bile samo še svetle (teh pa ne morejo odstraniti).Tako da si jih sedaj kar populim s pinceto (preden pa greš, se ne smeš vsaj mesec depilirati) in ni več mozoljev in teh težav.
Drugače postopek sam ne boli, malo pika, ampak nič hudega. Moram ti reči, da sem jaz zelo zadovoljna, predvsem samam s seboj, ker so me te dlake spravljale ob živce. Tako da, če imaš sredstva, ti priporočam (npr za črto od popka do dlak stane prvič 20.000, vsakič naslednjič pa 16.000, podobno (malce dražje) je za bikini. Cele noge stanejo 80.000).
Slišala pa sem tudi, da se nekateri dermatologi ukvarjajo s tem (je menda nek Derma… center v Lj, ki se ukvarja prav s tem). Ampak, jaz sem bila tu zadovoljna. Če te zanima še kaj, pa vprašaj.
Kukla je pisal/pisala:
>
> Pozdravljena! Še nekaj vprašanj…
>
> Ali to pomeni, da sedaj nimaš več problemov, ko se sama
> depiliraš? Gredo dlake lažje proč? Je po depilaciji še vedno
> videti, kje so bile dlake? Kako se sedaj depiliraš?
>
> Ali ti en dan ne bo potrebno več hoditi, ker dlak praktično
> ne boš imela več?
>
> Ali tvoje bikini področje sedaj lepše izgleda? Tudi jaz imam
> namreč zelo močne dlake na tem področju in tudi razmišljam o
> takšnem načinu depilacije, saj se sploh ne morem več
> depilirati, ne da bi potem 1m2 kože na vsaki strani izgledal,
> kot da je tam potekal desant na Drvar :))))
>
> Koliko stane povprečno en obisk in kako si zadovoljna s
> strokovnostjo tvoje doktorice? Ali se bolečino da preživeti?
>
> Uf, upam, da boš kmalu odgovorila.
>
> LP, Kukla

Uau!

Prav zavidam ti! Glede denarja – če so rezultati takšni, kot jih opisuješ, potem se mi zdi, da so prav vredni svojega denarja. Ko pomislim na vsa sredstva za depilacijo, vložen čas, bolečine in potem na komaj zadovoljiv rezultat in posledice….Se mi zdi vredno!!! Uh, imeti toliko dlak, da jih populiš s pinceto… :))) Verjetno boš sedaj kar paradirala v bikinkah 🙂

Ko bom našparala…..

Še to mi povej, v kateri salon si šla ti?

Lepo se imej.

LP
Kukla

Joj, sori! Hodim v KS Omersa, v Lj nasproti hotela Lev. Imajo nek aleksandridni laser in mislim da vsak torek zdravniško posvetovalnico, kjer te sprejme zdravnik dermatolog, izpolniš nek vprašalnik in se z njim (zdravnikom) pogovoriš. Potem naredite še poskusni “strel” da vidiš, kako koža reagira. Nato se lahko naročiš. Najbolje pa je najbrž, da pokličeš malo okoli in se pozanimaš kakšne so cene itd. Meni se niti ni dalo in sem slišala, da je ta laser ok in sem šla kar sem.

New Report

Close