laserska depilacija obraza
Lepo prosim za nasvet ali mnenje. Pri kozmetičarki sem opravila pet posegov laserske
depilacije brade in brk. Zadnji poseg sem imela sredi junija, zdaj imam zaradi sonca
pavzo. Začela naj bi spet enkrat septembra.
Torej, nekaj časa po zadnjem obisku sem bila še zelo zadovoljna, dlak je bilo zelo malo,mislila sem,da sem že skoraj na koncu ( pet posegov ni malo,a ne)?
Potem pa počasi spet dlaka za dlako,v glavnem , da ne dolgovezim, kosmata sem že dva meseca, mislim, da ni niti ene dlake manj. Zanima me,ali je to normalno, jaz mislim,da ne.
Navsezadnje,tudi cena je visoka. Gledala sem po internetu, da bi to isto vprašanje zastavila kakšnemu strokovnjaku,pa nisem našla. Rada bi se pripravila na obisk, sem že klicala in je rekla,da se dobimo.
Ne bi rada še metala denarja stran, zato prosim za kakršnokoli mnenje.
Hvala.
To, da ne deluje, ni res. Jaz sem živ primer, da deluje :). Imela sem temne in močne dlake, po 6 posegih večine ni več. Ni tako, da jih ne bi bilo čisto nič več, posamezne dlake se še pojavljajo, vendar jih je malo in tudi tanjše so in manj vidne. Po enem letu sem šla spomladi na obnovitev in zdaj jih imam res malo.
Tudi sama hodim na laser. Sicer noge in bikini. Zdravnica, ki posege opravlja mi je rekla, da je za dober rezultat potrebno iti na vsaj 10 posegov in nato enkrat letno na obnovitev (torej 1 poseg za vsak del telesa).
Jaz sem bila sedaj 3x. Na nogah nimam skor nobene dlake več, na bikiniju pa recimo 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} manj kot prej.
Jaz sem zadovoljna. S kakšnim laserjem pa ti opravlja poseg?
Za laser ne vem, čeprav mi je povedala. Povedala mi je tudi, da bom imela še ene štiri
posege, ravno zato malo več,ker sva prekinili, drugače naj bi bilo dovolj okoli osem tretmajev.
Vse lepo in prav, muči me le to, da se mi popolnoma nič ne pozna, da sem kdaj hodila. Ni mi problem tudi denar, vse sem bila pripravljena storiti, samo, da se rešim teh dlak.
Res ne vem, kaj bom. Tako sem se že veselila, dlake si moram odstranjevat vsakodnevno,prej s pinceto, zdaj se pobrijem. Groza.
Ja, imaš jih malo, nisi pa brez in nikoli ne boš. Ker trajnega odstranjevanja dlak ni. In vedno boš morala hodit ponovno, vsaj parkrat na leto. Tako da je po moje cena laserskega odstranjevanja dlak občutno previsoka glede na efekt.[/quote]
Se ne strinjam. Lasersko odstranjevanje dlak je vsekakor vredno svojega denarja. Tiste, ki imamo res težave s poraščenostjo, niti nimamo za cilj, da bi bile popolnoma brez dlak. Že če jih je nekaj manj in so manj izrazite, je to lep uspeh.
Anaoxa, po mojem s tvojimi posegi nekaj ni (bilo) v redu. Nikakor ne bi smelo biti tako, kot da sploh nisi bila (kot praviš). Jaz sem opravila šest posegov na obrazu in dlak je res občutno manj. Recimo enih 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} manj (kar je zame super rezultat). Pa še tiste, ki so ostale (oz. se nazaj pojavile), so tako tanke in svetle in nevidne, da me niti ne motijo. Prej pa sploh nisem hotela nositi spetih las, ampak sem imela ves čas spuščene, da sem si zakrivala obraz.
Jaz bi ti priporočila, da zamenjaj salon. Jaz sem hodila na DCP na Parmovo (tudi za druge dele telesa) in sem zadovoljna. Je pa res malo dražje.
Meni so jih odstranjevali na trebuhu, ker sem imela veliko zelo temnih in močnih dlak. Imela sem 4 terapije, tega je že 8 let in od tarkart nimam tam niti ene dlake.
Pred dvema letoma so mi jih odstranjevali po na obrazu. Šla sem 5, imam jih bistveno manj. Svetlih ne moreš odstranit. Sicer sem so na bradi najbolj trdovratne in zahtevajo največ ponovitev. Skoraj težko verjamem, da se stanje ni niti malo popravilo, sicer pa predlagam, da to poveš kozmetičarki in zahtevaš pojasnilo.
za take posege je treba hoditi k strokovnjakom, ampak v pravem pomenu besedu. Diagnostični center Parmova je pravi naslov.In, to res ni larifari. Če upoštevaš navodila zdravnice, in to opraviš tako kot mora biti, rezultat je zagotovljen!!! že 6 let sem srečna ženska, brez poraščene brade in brčic!!!! Tako, da premislite kam boste šle na posege. Pa srečno!
To da ni vredno denarja, reče lahko samo nekdo, ki teh problemov poraščenosti obraza nima. Ker tisti, ki imamo problem z dlakami, ne gledamo na ceno, če se le da, samo da bi vsaj nekoliko omilili. Tisti, ki smo imeli res probleme s tem, sploh ne iščemo zdaj 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} rešitve v smislu, da nobene dlake ne sme več biti. Že 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je ogromen uspeh in velika razlika v kvaliteti življenja, da si upaš biti sproščen v družbi, ne da bi ves čas mislil, da te vsi gledajo. Ni mi mar, če bom morala hoditi na obnovitve do konca življenja. Zame je vredno vsakega evra.
Ja, imaš jih malo, nisi pa brez in nikoli ne boš. Ker trajnega odstranjevanja dlak ni. In vedno boš morala hodit ponovno, vsaj parkrat na leto. Tako da je po moje cena laserskega odstranjevanja dlak občutno previsoka glede na efekt.[/quote]
Se ne strinjam. Lasersko odstranjevanje dlak je vsekakor vredno svojega denarja. Tiste, ki imamo res težave s poraščenostjo, niti nimamo za cilj, da bi bile popolnoma brez dlak. Že če jih je nekaj manj in so manj izrazite, je to lep uspeh.
Anaoxa, po mojem s tvojimi posegi nekaj ni (bilo) v redu. Nikakor ne bi smelo biti tako, kot da sploh nisi bila (kot praviš). Jaz sem opravila šest posegov na obrazu in dlak je res občutno manj. Recimo enih 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} manj (kar je zame super rezultat). Pa še tiste, ki so ostale (oz. se nazaj pojavile), so tako tanke in svetle in nevidne, da me niti ne motijo. Prej pa sploh nisem hotela nositi spetih las, ampak sem imela ves čas spuščene, da sem si zakrivala obraz.
Jaz bi ti priporočila, da zamenjaj salon. Jaz sem hodila na DCP na Parmovo (tudi za druge dele telesa) in sem zadovoljna. Je pa res malo dražje.[/quote]
Pozdravljena!
Tudi jaz sem ena od tistih, ki imam žal probleme z dlakami. Ker imam depiliranja čez glavo razmišljam o laserski depilaciji. Zavedam se, da to ni poceni in se še odločam kam (malo “raziskujem). Slišala sem, da DCP kar pohvalijo.
Lepo bi te prosila, če mi lahko kaj več zaupaš glede salona. Zanima me predvsem strokovnost, cena, število tretmajev in pa tvoje izkušnje. Zanima me, na katerih delih telesa so ti dlake odstranjevali? Jaz konkretno bi si dlake dala “odstranit” na nogah, čez čas mogoče še kje.
Hvala za odgovor!
Spoštovane,
vzemite si trenutek in preverite ponudbo trajne depilacije v salonu Moments v Ljubljani.
www.depialcija.in[/url]
www.moments.si
Predno se odločite se vedno opravi strokovni posvet, da se uskladijo želje stranke in možnosti, ki so na voljo.
LP!
TeamMoments