Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style laserska depilacija

laserska depilacija

vem da je bilo o tem ze veliko napisanega, vendar mene konkretno zanima ce je ze imela kaksna izkusnje z laserskim odstranjevanjem dlacic nad zgornjo ustnico? Kje je to opravila in kako se gibljejo priblizno cene? ali je ucinkovito?
Hvala vsem!!!

Jaz ti za ustnico ne morem povedati, sem si pa dala odstranit dlake na predelu črta od popka do sramnih dlak. Šla sem po moje več kot šestkrat, vendar je učinek super.Veliko dlak je izginilo, če se pojavi kakšna, je samo še tako svetla, da je že kar nevidna.
Moraš pa imeti temne dlake, kajti drugače laser ne odstrani dlak.

koliko pa stane in kje si to opravila? ze v naprej hvala za odgovor!

Jaz sem to opravila v kozmetičnem salonu Omersa, nasproti Leva. Drugače pa sem po TV videla tudi oglas, za neko dermatološko kliniko pri nas, ki se tudi ukvarja s tem. Malo pobrskaj po internetu ali pa vprašaj kakega dermatologa. Stane pa za to, kar sem delala jaz: prvi poseg 20.000, naslednji 15% manj. Ne vem pa, kako je z obrazom. Najbolje, da pokličeš.Najprej te naročijo na pregled, kjer se sestaneš z dermatologom, potem pa se naročiš.
Naj ti še povem, da sem bila jaz zadovoljna, pa tudi bolj samozavestna, kajti te dlake so me res zelo motile.

Jaz imam prav enak problem, kot si ga imela ti , ampak sem se zanimala za epilacijo z iglo ? Kaj mogoče veš, če je ta (z iglo) kaj manj učinkovita (ker je namreč cenejša)?

Na Parmovi v Lj je cena takega posega okoli 15.000 SIT.

Zala, jaz sem dolgo časa hodila na odstranjevanje dlak z iglo (po obrazu), vendar je to primerno samo za posamezne dlake, naj pa ti povem, da je meni bolj en klinc pomagalo. Tako da se po mojem bolj splača na laser, ki je sicer dražji, ampak če greš nekajkrat in ti potem dlake izginejo, je v končni fazi cenejši, kot pa če celo življenje hodiš na iglo. Pa igla še boli.

New Report

Close