laserska epilacija
Cene za lasersko epilacijo so za noge okrog 80.000 SIT. Vendar pa ti jo močno odsvetujem. Sicer ti v salonu tega ne bodo povedali, vendar tam, kjer jo izvajajo, so jo kozmetičarke same poskusile večinoma samo enkrat in nikoli več…to pa nekaj pove, kajne?
Baje da precej boli in glede na ceno učinki niso niti približno takšni kot bi želela. Namreč, nobena poznana metoda ti dlak ne bo odpravila za vedno, ko pa jo bodo izumili, bo stala veliko več kot 80.000 sit.
Lp. Ines
JAZ SEM IMELA 4 LAS.TRETMAJE NA NOGAH, IN SEM ZELO ZADOVOLJNA.
IMELA SEM RES KOSMATE NOGE IN TEH PAR DLAK ,KAR JIH JE OSTALO
MI RES NE POVZROČA VEČ TEŽAV.LASERSKO EPILACIJO SEM DELALA V BREŽICAH – DERMA ART- TAM DELAJO MEDICINCI IN NE KOZMETIČARKE.
ZA PRVI TRETMA SEM PLAČALA 108.000 SIT, POTEM PA JE BIL VSAK 20 %
CENEJŠI. BODI PREVIDNA IN LASERSKE EPILACIJE NE DELAJ V KOZMETIČNEM SALONU, TO JE VENDAR MEDICINSKI POSEG IN ČE HOČES
SVOJ PROBLEM REŠITI POIŠČI STROKOVNO USPOSOBLJENE LJUDI. TOLE JE NJIHOV TELEFON 07 49 66 044
JAZ SEM IMELA 4 LAS.TRETMAJE NA NOGAH, IN SEM ZELO ZADOVOLJNA.
IMELA SEM RES KOSMATE NOGE IN TEH PAR DLAK ,KAR JIH JE OSTALO
MI RES NE POVZROČA VEČ TEŽAV.LASERSKO EPILACIJO SEM DELALA V BREŽICAH – DERMA ART- TAM DELAJO MEDICINCI IN NE KOZMETIČARKE.
ZA PRVI TRETMA SEM PLAČALA 108.000 SIT, POTEM PA JE BIL VSAK 20 %
CENEJŠI. BODI PREVIDNA IN LASERSKE EPILACIJE NE DELAJ V KOZMETIČNEM SALONU, TO JE VENDAR MEDICINSKI POSEG IN ČE HOČES
SVOJ PROBLEM REŠITI POIŠČI STROKOVNO USPOSOBLJENE LJUDI. TOLE JE NJIHOV TELEFON 07 49 66 044
jaz sem imela 3 tretmaje:spodnji del nog(s koleni) in bikini v dermatološki ambulanti dr.Adamičeve.Cena: 100.000 SIT, če si naročnik revije Zdravja(ali kdo iz družine), ti priznajo še 10 % popusta.Za ceno se dogovoriš individualno, ko te pogleda zdravnica.Pred terapijo izpolniš vprašalnik o raznih zdravstvenih zadevah, dobiš okvirne cenike in plačilne pogoje, z zdravnico se pogovoriš o vseh dvomih, ki te mučijo, pove ti tudi kaj realno od terapije lahko pričakuješ,…Meni je povedala, da so uspehi na bikini predelu hitri in odlični, na nogah bo verjetno potrebno več tretmajev.Točno tako tudi je:na bikini predelu nimam več nobene odvečne dlačice, na nogah bo potreben še kak tretma…
LP,Ana
Dermatološki center Parmova
Parmova 51, Ljubljana
01/4366330
domača stran( kjer si lahko kar precej prebereš o laserski epilaciji):
http://www.dcp.si/
Moja prijateljica tudi hodi na lasersko sam v en kozmetični salon,tam pa z laserjem dela kozmetičarka.Je tudi nekaj ceneje, ampak po moje je za take zadeve bolj primerno, da si pri dermatologinji…(sam tretman potem izvaja študentka medicine)
Aja pa še to :ne verjet da ne boli: bikini je hudo (čeprav kratkotrajno) mučenje-boli za znoret.Noge so OK- včasih te mal špikne, ampak ni hudo…
Lp,
Ana
JAz sem šla v salon moments, ker imajo IPL z radijsko frekvenco in hlajeno ročko in zato lahko zmanjšajo energijo (tako so me poučili). Vzela sem 5 tretmajev in sem zadovoljna. JA malo pikne ni pa hudega.
poglej na www.depilacija.in
Pozdravček, Breda