Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek laserska operacija oči zagreb

laserska operacija oči zagreb

Zivjo,

čedalje bolj me mika, pa me zanima , če je kdo med vami šel na laserko operacijo oči in sicer v Zagreb? Zanimajo me vaše izkušnje, cena , če je vse potekalo tako kot bi moralo ?

Hvala že vnaprej!

Lp
Ana

Moj oče je bil pred kratkim, vendar ne v Zagrebu. Zakaj bi pa ti šla tja?
Vse je bilo ok, na operirano oko vidi super, ne potrebuje več očal, res pa ga je med samo operacijo zelo bolelo.

Sicer ugibam, ker nisem avtorica: ker je ceneje kot v Sloveniji.
Jaz sem tudi razmišljala. Samo si ne upam. V Sloveniji je previsoka cena. V ZG je pol nižja, ampak gre za tako delikatno zadevo, da vseeno bolj zaupam našim zdravnikom.

Prijatelj je bil v Zagrebu, 1500EUR obe očesi, zelo zadovoljen.

Uporabi iskalnik, ker smo o tem že večkrat pisali. Če govorimo o kliniki Svjetlost – potem lahko rečem samo to, da so super.

Tudi sama sem se že zanimala po tem, ko so se mi tri kolegice pohvalile, da so super zadovoljne. No, meni so ugotovili, da imam premalo solz in preveč uničene (kisle), da bi bila operacija OK. To je pač posledica moje šest letne bolezni na očeh, kjer so mi dnevno dajali kup antibiotikov itd. v oči… Skratka, če bi lahko šla, bi šla. Zelo profesionalno se obnašajo, cene so OK, so pa Hrvati glede medicine precej boljši od Slovencev. To mi je povedala mami, ki je z njimi 20 let poklicno sodelovala. Zagrebška medicinska fakulteta je od nekdaj slovela, tudi v Evropi…

Pred pol leta v kliniki Svijetlost v Zagrebu, oba očesa za 1500 eur, vse skupaj – z pregledi vred.
Super zadovoljna. Zelo so učinkoviti, prijazni, strokovni. Na teden opravijo okoli 30 operacij. S komer koli sem jaz govorila ni imel slabe besede čez njih.
Sama operacija traja dobrih 10 minut. Mene ni nič bolelo.
Srečno!

Js pa čist zadovoljna s Knezović Vision group v Zagrebu. Komplet servis, super odnos, zdravnik se mi je res posvetil in moram rečt svaka jim čast. Sem pa bila gor poslana preko Spletne klinike mi je ena gospodična tam lepo vse razložila in me usmerjala kot je treba.

Glede Doktor 1A in poliklinike Knezović si preberite tukaj. Je vse detajlno opisano.

Nateg Doktor 1A – Laserska odprava dioptrije from Slovenia

Doktor 1A se izognite v širokem loku.

Veliko tega že napisanega, se mi ne ljubi še enkrat. Hrvati so na tem področju svetlobna leta pred Slovenci, ker operacij opravijo bistveno več.

Ker je že govora o metodah – vsaka normalna klinika ti bo predstavila obe metodi – PRK in lasik, pojasnila slabosti, prednosti ene in druge in tebi prepustila odločitev. Forsiranje samo ene metode, ki je v mnogočem slabša od lasika in ob tem ne pojasnit bolniku, kaj mu sploh delaš, bi moralo biti zrelo za odvzem zdravniške licence! Jaz se za to metodo na podlagi tega, kar vem, nikoli ne bi odločila – sem se za lasik.

Optical express – na pregledu ti predajo gradivo v slovenščini, na katerem si prebereš pomembne podatke o obeh metodah, da se lahko odločiš. Tako delajo strokovnjaki. Kolikor vem, imajo podoben pristop

na kliniki Svijetlost. Vse ostalo je šarlatanstvo!

Iskala sem informacije. Naletela tudi na doktor 1a. Nisem imela več miru pred njimi. Stalno klicanje in ponujanje nekih ugodnosti, brez strokovnosti. Vse v smislu zavajanja in iskanju profita za njih. To so posredniki brez zdravniške izobrazbe. Ponujajo klinike s katerimi so dogovorjeni.  Zgolj zavajanje in profit. Morali bi dobiti prepoved.

Vsi hodijo v Zagreb. Torej bo že nekaj na tem, da so tam vrhunski strokovnjaki, na kliniki Svjetlost.  Cene so res veliko nižje.

Odgovor na objavo uporabnika
Eney, 15.04.2023 ob 10:19

Vsi hodijo v Zagreb. Torej bo že nekaj na tem, da so tam vrhunski strokovnjaki, na kliniki Svjetlost.  Cene so res veliko nižje.

Sem bila.V Optical Express.Letos junija bo že 8 let .Še vedno vidim zelo dobro.Sama operacija NE BOLI.Priporočam.

Zakaj ne poveste, da boli pa nasledjo noč kot noro?

En frend je šou lan tja, Svjetlost, kolikor vem zadovoljen, cena mislm da je reku 2.000€ za obe očesi.

Kolegica je bila dr 1A, ni zadovoljna, vid ni ok. Dala pa 3000 eur. Rekli so ji, da si je premalo kapljice dajala.

New Report

Close