Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek laserski depilator

laserski depilator

Hvaležna vam bom za informacije o laserskem depilatorju Rea, ki ga zdaj na veliko reklamirajo. Če katera ima: je uporabno in učinkovito ali bi spet kupila nekega mačka v žaklju? Hvala!!!

Baje so ful nevarni. Ti skurijo kožo, če ga ne uporabljaš pravilno.

Zdravo,
izdelek prodajajo samo preko Kuponlandia v Sloveniji,
v tujini pa je redna cena 299,00 – tudi preko spleta, gre za kitajsko blago.
Mislim, da ga lahko verjetno v roku 15 dni vrneš, samo problem je , da v tem času ne
moreš ugotoviti ali resnično deluje.

V kolikor so prizanane blagovne znamke niso nevarni, ampak je treba ravnati pazljivo in v skladu z navodili. Skuri ti lahko tudi neuka kozmetičarka.

En pa res hoče tale laserski depilator v denar spraviti.

Kako, da je tak naval na ta izdelek? Še na noben izdelek dražji ali ne od 100ih€ nisem zasledila takega navala. Od kje ljudem denar.

Za drugimi laserskimi depilatorji, kolikor sem brala po forumih, so kar zadovoljni…tudi mene zanima kaj je s tem in ali je vreden nakupa..

A že ma kera doma LASERSKI DEPILATOR REA? Vprašam ker še akcija kr traja? In me zanima če ga je katera že probala?

Mene tudi zanima – uradna stran Rea reabeauty.com je še v izdelavi… je pa po obliki zelo podoben enemu drugemu, če malo pobrskate po ebayu, narejen v Koreji. To še nič ne pove, lahko, da je ok. Pravilno je treba vse uporabljat, tudi fena ne uporabljamo v banji.

PRODAJAM…

http://www.bolha.com/lepota-in-zdravje/ostala-lepota-zdravje/laserski-odstranjevalnik-dlak-rio-lahr2-epilacija-1284842474.html?aclct=1376912467

LP

jaz prodajam Salon Laser Hair Removal System za 99€. 1x rabljen, zanj plačala 220€. Prodajam ga zato, ker zajame premajhen predel in nimam tok potrpljenja:)

http://www.bolha.com/lepota-in-zdravje/lepota/aparati-za-osebno-nego/ostali-aparati/laserski-odstranjevalec-dlak-za-domaco-uporabo-1282642532.html

jaz ga imam.ko ga imas v roki je tak kot, da bi ga pri kitajcih za 20eur kupila. ce bodo pa dejanskilo kaksni rezultati pa se bomo videli..

New Report

Close