Laserski odstranjevalec dlak Rio
Si ga preizkusila da veš?
Preden sem si ga jaz nabavila, sem prebrala morje izjav in izkušenj – od slo uporabnic imaš največ tukaj http://zadovoljna.si/forum/?topic_id=56514&page=
Do danes sem si naredila dvakrat, in lahko povem, da se že poznajo ‘flekci’ oz manjši predeli brez dlak.
Tako da – deluje
Tako kot je napisano na linku ki sem ga zgoraj pripopala – punce so zaenkrat brez.
Pa tudi, če bi zrasle nazaj po 12ih tednih, je to več ko super učinkovit način depiliranja.
Sama sem bila en velik revež – po vsakršni depilaciji ( vosek,, trakovi, vztrajanje več ko leto dni v kozm salonu ) so se mi dlake nenormalno vraščale.
Imela sem dobesedno masaker po nogah, poletja preživljala v dolgih hlačah.
Edina rešitev mi je bila britje,zaraddi katerega so se dlake močno ojačale in nenormalno hitro rasle. Poleti zjutraj britje ( noga gladka, vendar z črnimi pikami – vidne dlake), zvečer oz pozno popoldan je že pikalo.
Kot sem zgoraj napisala – zaenkrat sem si delala šele dvakrat …od prvega tretmaja je zdaj štiri tedne, jaz pa imam že predele brez dlak – in to lepo kožo, brez nadležnih črnih pik.
Jaz mojega laserja ne dam, tako da ga res priporočam, sploh tistim z problemi vraščanja dlak.
Tudi jaz sem gledala po tujini, na koncu je na tehtnici prevagalo to, da imam manj problemov z garancijo ,če ga kupim v Slo.
Vzela sem ga v BigBangu, Remingtonovega, na tri obroke.
Moj najboljši nakup zadnjih nekaj let …tiste, ki problemov z dlakami in vraščanjem nimajo, to težko zastopijo.
Že sam obisk bazena ali da bi oblekla krilo oz kapri hlače je bil prava muka,
Evo, a veste, da ste me prepričale in sem že naročila?
Sem prebrala še malo po tujih forumih in ja, tudi meni bo čisto okej, če bo res vsaj en mesec mir.
Se katera z njim obdeluje tudi po obrazu? V navodilih sicer piše, da ne, vendar vidim na tujih straneh, da ga uporabljajo … na uradni strani pa uporabo na obrazu odsvetujejo.
hej hoj,
mene tudi zanima, ce je katera ze sprobala tale rio salon laser? se zavedam, da se dlak nikol v življenju ne bom znebila in se zavedam, da zadeve za domačo rabo niso tolk učinkovite kot tiste v salonih, in …. ampak ce bi bil ze kar uspeh, če bi jih uspela zreducirati in približati “prvinski” podobi 😀
Ali katera uporablja oziroma je naročila tale diodni laser REO z močjo 800nm – http://www.kuponlandia.com/ponudba-75-popust-na-laserski-depilator-rea-zadnje-generacije-katerega-se-uporablja-v-prestiznih-kozmeticnih.html
Se to splača vzet, tudi če lučka sveti na manjše področje kože, če katera ve razbrat. Koliko je 1delovna ura delovanja aparata? Navedeno je, da garancija velja do 5000 delovnih ur.
jaz sem ga kupila, ampak ga še nisem kaj dosti uporabila, ker sem si predstavljala, da je to malo lažja uporaba in da gre malo hitreje…tudi nisem vedela, da ti to dlako zažge… tudi mene zanima, ali se lahko to uporablja po obrazu? ker v navodilih sem razbrala samo, da se ne sme v območju genitalijev…
ko ga bom ornk sprobala javim kako in kaj, upam na čimboljše rezultate, ker si dlak res želim rešiti …lp
Pozdravljena. Garancija je žal že potekla. Vendar aparat ni bil še uporabljen, tako da je še zapakiran. Cena pa se še maje nekje med 150€. Vendar cena še ni zadnja.
Tukaj si lahko še pogledaš 😀
http://www.bolha.com/lepota-in-zdravje/ostala-lepota-zdravje/laserski-odstranjevalnik-dlak-rio-lahr2-epilacija-1284842474.html?aclct=1376912467
LP
Pozdravljena. Garancija je žal že potekla. Vendar aparat ni bil še uporabljen, tako da je še zapakiran. Cena pa je 150€. Vendar cena še ni zadnja.
Tukaj si lahko še pogledaš 😀
http://www.bolha.com/lepota-in-zdravje/ostala-lepota-zdravje/laserski-odstranjevalnik-dlak-rio-lahr2-epilacija-1284842474.html?aclct=1376912467
LP
Pozdravljene/i,
tudi sama se odločam za nakup laserskega depilatorja. Po internetu sem zanj slišala šele pred parimi dnevi, in če je to res to, kar berem, je ta način depiliranja rešitev marsikatere ženske. Sama imam zelo bledo in občutljivo kožo, zato depilacije z voskom ali trakovi niso prišle nikoli v poštev. Do sedaj sem si vedno kupovala kreme (kar je tudi zelo drago), ampak so se dlake kmalu spet pojavile – še trše in večje kot prej, zato sem se depiliranju zgornje polovice nog izogibala, ker sem sklepala, da ni tako nujno, če jih pokrijem s kratkimi hlačami. Se pa tudi redno gibljem, zato mi ni vseeno, da se naokoli “razkazujem” poraščena in polna nadležnih (in predvsem VIDNIH!!) dlak.
Ima mogoče še kdo (z lastnostmi kože, kot so moje) kakšne izkušnje? Vsako mnenje mi prav pride.
Hvala!
Ta tema ja že stara pa me zanimaj sedaj vase izkupnje. Tiste ki laser uporabljate kakšnega uporabljate in kakšne so vase izkušnje.
Sama ima tudi težave z dlakami. Imam zelo temne in predvsem zelo goste. Po nogah, samo pod koleni, jih odstranjujem z epilatorjem nad kolenom me preveč boli in se jih brijem .
Samo to je prvič zamudno drugič pa ne vem kako je pri ostalih mene tako srbi koža ko mi dlake začnejo rast da bi se najraje spraskala do krvi. Pe se mažem z raznimi kremami pa nil ne pomaga. Skratka bi potrebovala kakšno trajnejšo rešitev.