Lasersko odstranjevanje dlačic
jaz sem bila pred 3 tedni. Obrijejo ti brčice in gre z laserjem po koži. Malček vseeno boli, ker malo pika. takole: po predelu kjer rastejo brki, pikne približno 1 x na 1 cm2. Cena 40€, potrebnih bo baje 6 obiskov.Sedaj po enem obisku, mi jih je že malo zraslo. Baje jih v vsakem obisku uniči od 10-20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Morajo pa bit temne dlake.
Laser deluje samo na temne dlake, že to, če imaš kaj rdečega pigmenta, pomeni, da ne bo učinka. Jaz sem recimo pegasta in laser odpade. Na svetle dlačice pa sploh ne deluje. V tem primeru ti ostane električna igla – čeprav tudi tu pri puhu ni zagarantiran uspeh. Igla je cenejša, pa še učinkovitejša. Sicer je tudi tu treba ponavljati, ampak mislim, da se boš dlačic tako hitreje znebila.
Jaz sem nad kozmetičarko obupala; ni se jih hotela lotiti z iglo (tistih temnejših), temveč samo z el. pinceto, ki je sicer pri temnih dlakah res bolje prijela kot navadna pinceta, ampak je vseeno treba stalno hoditi, potem je pa vseeno, če se jih lotim sama doma. Tako da se lepo pomatram z epilatorjem in je.
Obrnite se na moderatorko rubrike Profesionalna kozmetika ga.Tatjano Bizjak.Vam bo najbolje znala svetovati.