Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lasersko odstranjevanje dlak

lasersko odstranjevanje dlak

Če koga zanima lasersko odstranjevanje dlačic in pogosta vprašanja. Fajn prispevek in kupon za popust, če se odločite:

http://www.modna-punca.si/lepota/lasersko-odstranjevanje-dlacic.html

…ko bo na kakem skupinskem popustu kakih 80-90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta pa se odločim, zadnjič na hrvaški strani v Zagrebu 500 namesto 5000kun !?

Zanima me, če je katera to odstranjevanje preizkusila na obrazu in je zadovoljna?

če že, potem se gre take stvari delat k profesionalcem, kar stane malo več denarja, ampak je mogoče celo učinkovito. poznam nekaj primerkov, ki so pustili kupček denarja v raznih kozmetičnih salonih in je čez nekaj mesecev vse zraslo nazaj.

Žal ni odvisno toliko od osebe, ki ti odstranjuje dlake, ali je dermatolog ali pa kozmetični tehnik, če se je le usposobila za uporaba laserja, kar pa še zdaleč ni nobena znanost.

Gre samo za to,da imajo kvaliteten laser – na tržišču obstajajo ceneni, ki so slabše kvalitete in dajejo slabše rezutate ter zelo dragi, ki so običajno tudi zelo kvalitetni.

Nekateri si kupijo cenejšega in ponujajo storitev za enako ceno, kot tisti, ki imajo kvalitetnega. Torej se je treba pozanimate katere znamke je laser in v kateri kakovostni razred spada. To je ves point.

se strinjam. in sem precej prepričana, da en kozmetični salon ne nabavi mašine za “milijon eur”, kakšen (na nivoju) dermatološki center mogoče pa.

no, jaz sem samo delila izkušnje (tudi svoje). in ta reklama zgoraj me ne prepriča.

Jaz imam slabe izkušnje z dermatološkimi centri … Danes bi vsak rad malo vložil, pa imel čim več dobička … Verjetnost je pa verjetnost. Enkrat je, drugič ni.

New Report

Close