lash architect
Vedno me matra firbec in pol kupim take novosti,ki so prej bedarija kot kaj drugega – Lash Architect je zame ena najslabsih maskar,kar sem jih kdaj imela.Nanesla sem jo samo enkrat in sem bila ful razocarana nad izidom..sploh niso bile lepo razporejene,vse neki pocez,isto dolge kot bi bile drugace – kr neki.
Meni pa je ta maskara všeč. Se mi zdi, da lepo poudari trepalnice, seveda pa ne dela nekih dramatičnih čudežev. Jaz jo malo obrišem v papir, da ni na krtački preveč materiala in si jo pol nanesem in so prav lepe trepalnice. V kakšno smer ti bodo stale trepalnice pa je odvisno od tega, kakšne so v naravnem stanju – ene lepo razporejene, druge manj…
Jaz sem večinoma uporabljala od Max Factorja 2000 Calorie, bila sem zadovoljna , le ,da se je kar hitro izsušila in ni bilo več pravega efekta. Provala sem maskaro od Nivee in je neverjetno dobra. Imam jo že 6 mesecev in je ostala kot prvi dan. Nič mi ne razmaže okoli oči in lepo razopredi trepalnice. Zaenkrat je najboljša maskara kar sem jih provala. Ostajajo še boljše, vendar so predrage.