Lasje, frizure in M :-((
Drage dečve,
kaj storite, če ste podobne osebku, ki ga je polizala krava, rade bi šle k frizerki, da vas napravi spodobne za pred ljudi, bliža pa se M, ko lasje odrečejo poslušnost?
Zdaj gledam svoj odsev v računalniku – še dobro, da me je šef spoznal zjutraj, ko sem prišla delat! Pred taprvim porodom sem imela še nekaj kravžkov, ma so vsi ostali v porodnišnici, potem sem se krepko ostrigla (prej sem imela lase do pol hrbta :-)), uf, kje so tisti cajti).
Si delate nove frizure v tem času, se barvate – al si vzamete par dni prisilnega dopusta :-)) ?
Hvala in uživajte.
Jaz sem imela celo življenje dolge lase. Dolge, temne, skodrane(mati narava).
Pred 14 dnevi sem se odločila in odšla k frizeruju in se postrigla na kratko(no ja skoraj na kratko), toliko da se mi dotikajo ramen, zravnala me je, in je super!!!! Edini problem je v tem, da se moram zdaj doma ravnati z likalnikom(za lase seveda) kar mi vzame precej časa, ker če se ne in se mi skodrajo sem kot ovčka, ker mi skočijo gor.
Več imam dela sedaj s kratkimi kot pa sem imela kdajkoli z dolgimi, vendar nič hudega, zdaj sem čisto drugačna, mlajše izgledam in bolj urejeno.
torej jaz grem kar v ilegalo :))
moji lasje so že itak bolj neposlušne sorte, v času pred M pa se ta njihova neposlušnost le še stopnjuje….
Tudi meni rečejo, da izgledam dosti mlajše – uf, za take besede se ostrižem tudi na golo, če hočejo :-))
Je pa res, da imam zdaj dvakrat več dela, kot pa prej z dolgimi; ker zdaj moram vsako lasko posebej na krtačo zavit, če nočem, da sem podobna Lumpiju.
ej jaz sem tud takšna, da ne rečem kakšna!!!!!No in res ne vem več kam naj še nesem mojo glavo…vedno slabši lasje, vedno nekam butasta frizura….ti pa nekaj povem, ker sem kar malo obsedena s tole luno…jaz se po M ne ravnam in ti samo povem, da če želiš k frizerju v petek 12. decembra po 13. uri je baje idealno za striženje…..no sam tolk! Se ne hecam…to sem prebrala!
hvala, provat ni greh (če ne bom rekla, da je pa luna kriva :-)))
Tudi sama sem imela dolge lase.
Po porodu pa so mi full izpadale in sem skoraj znorela.
Pa me je prijelo in sem se postrigla na krtako.
Sem rekla frizerki, da hočem frizuro, ko si bom glavo oprala, dala gor žele in to je to.
In moram priznat, da sem full zadovoljna in vesela.
Lp,
m.
Živjo!
Tudi jaz sem se med nosečnostjo ostrigla in bila ful zadovoljna. Potem pa se mi ni dalo hodit k frizerju, poleg tega pa sem ugotovila, da mi pri 40 dolgi lasje ne bodo več pasal in zdaj sem spet dolgolaska. Ravno danes pa obupujem. Čeprav imam ravne so vsi čudni, vsak hoče nekaj svojega, kljub temu da so v čopu. Pa narastek….! Moram k frizerju. On me bo tudi potolažil. Zna mi narediti najlepši rdečkast odtenek in tako kot on hvali moje lase med enim obiskom, mi jih doslej v vsem življenju niso vsi moški skupaj. Kako to paše. Res ne vem kaj še čakam. Tale lunin petek je kar dober, samo baje med M ni dobro barvanje in podobno. A katera ve kaj več o tem?
Vse mine in naše “grozne glave” bodo kmalu spet bleščeče 🙂
Tina
Tinoča, baje da je res, da sem med M ni dobro barvat(za ostalo ne vem), vaje da tudi med nosečnostjo tako nič ne prime(trajna, barvanje, ker tudi ni dobro).
Barvanje med M pa je slabo zato, ker imamo takrat ženske odprte pore itd., tako da gre barva skozi kožo v telo, kar pa je slabo(peroksid in to).
Počak da bo konc, potem pa hitro k frizerju.
Tudi jaz sem imela dolge lase. Pred poletnimi počitnicami sem se postrigla in pobarvala, da me doma niso spoznali. Sem pa zelooooooo zadovoljna in trenutno ne razmišljam, da bi si še pustila dolge lase. Je pa res, da imaš z kratkimi lasmi več dela. Dolge spneš v čop in je, in je tudi to, da si skoz isti.
lp
p.s.: pogum in kar hitro k frizerju. Če te pa skrbi, kaj bodo rekli v službi, pa počakaj na praznike, ko boš kar nekaj dni doma in se navadila sama nase – bo bolje.
Hvala, sicer me nisi kaj dosti potolažila. Če bo treba čakat samo M bo še šlo. Kaj pa če bo treba čakat 9 mesecev in še malo?!!! Tega pa še nisem slišala. A so med nosečnostjo tudi odprte pore? Verjetno ni nič groznega če se potem ženska počuti bolje.
Ella, zdaj pa imaš ker si preveč prijazna in ne odgovarjaš samo na vprašanja :)))
LP
Forum je zaprt za komentiranje.