Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Lasje Hajdi Korošec, se tudi vam zdijo predolgi?

Lasje Hajdi Korošec, se tudi vam zdijo predolgi?

https://www.instagram.com/p/B-SeGobH8uN/?utm_source=ig_embed
Večkrat se pojavi v medijih, pa gledam njene lase. Saj so lepi in negovani, sploh ne dvomim, ampak, a ni ta dolžina malo predolga? Si sploh ne upam pomisliti, kako je tole umivati in sušiti pri taki dolžini.

Sem mislila, da je babica s sinom in vnuki na sliki, pa spodaj piše mož in otroci 😱😱😱 grozaaa

Meni je Hajdi zelo simpatična. Ni problem v dolžini las, ampak odtenek barve.
Ne poda se k njeni polti. Postara jo za 10 let. Tudi barva in oblika obrvi nista primerni.
Žal na momente res izgleda, kot mama s tremi sinovi.

Pridte si jo pogledat v zivo v njen butik v knezje mesto. V zivo je veliko lepsa. Za svoja leta cista 10. Stajerka, ka te ces. Se vedno najlepse slovenke.

antipatična je

fotkanje z znanim jebačem, ki je prišel z jahto polno žensk

https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/pevka-hajdi-v-objemu-zloglasnega-multimilijonarja-foto-329682

[/quote]

Ne.

A estradnice in druge ženske po Sloveniji z umetno podaljšanimi lasmi take dolžine, te pa ne motijo?

[/quote]

jebachem moških, ja – ne pa žensk. Danchy boy ma rad namreč fitn(ness) fantke. S puncami se pa slika predvsem za promocijo, svoje vodke in svojega weeda.

https://www.instagram.com/danbilzerian/

za poročeno žensko se ne spodobi motat se okoli tega

jebachem moških, ja – ne pa žensk. Danchy boy ma rad namreč fitn(ness) fantke. S puncami se pa slika predvsem za promocijo, svoje vodke in svojega weeda.

https://www.instagram.com/danbilzerian/
[/quote]

res je

Dalec od lepote, tak cuden obraz ima, nos, vse skupaj, ne vem.. Cisto povprecna, srednja zalost. Lasje pa tudi kar nekaj, taki krepasti izgledajo, suhi, predolgi , pa barva kar nekaj.

Njen mož je premlad zanjo.11 let! Tudi meni je na prvi pogled izgledala kot babica:))

Vse pohvale ji za izgled, meni deluje top, samo dodajmo pa dejstvo,da bi vsaka tako izgledala, če bi se popravljala umetno – in ona sama tudi pove da se popravlja. je moja generacija, poznam jo od malega, več pa ne bom o njej, ne bi bilo javno korektno pisati. Lahko pa zase rečem,da se ne popravljam, četudi bi imela denar, se ne bi, pa se mi zdi, da izgledam mlajša od nje, čeprav imam kakšno gubico na obrazu vidno, česar ona, zaradi popravkov, nima. Kljub vsemu pohvale ji lahko damo za izgled.

Ne.

A estradnice in druge ženske po Sloveniji z umetno podaljšanimi lasmi take dolžine, te pa ne motijo?
[/quote]
Me, ja, zelo me motijo, sploh umetno podaljšani lasje so prava gravžarija. Vendar je pri Hajdi govora, vsaj videti je tako, o naravnih laseh. Zame so absolutno predolgi, ne predstavljam si, kako lahko s tako dolžino sploh kaj pametnega počneš. Če imaš pa spete, je pa tako vseeno. Če bi si jih zaradi dela morala zelo pogosto prati, verjamem, da bi jo kmalu minilo.

Bustati butalci.

Mene motijo vasi preolgi nohti na nogah, vasi gnili zadahi, vasi preredki lasje, vasa neumita usesa, vasi prsti rumeni od cikov, vase dlake pod pazduho, da ne omenjam smradu ki od tam prihaja, vase akne na nosu, vasa oblacila, ki smrdijo po vlagi, vas pretemen puder, vase razrascene obrvi … In se bi lahko nastevala, da bi vsakega od vas omenila v opisu.

Cesar pa naravnost ne prenesem pa je vasa NEUMNOST. To je pa ogabno za pophishdit.
Aja, Hajdini lasje – za to mi je pa cisto vseeno.

Njeni lasje izgledajo zelo lepi. In ne, ne zdijo se mi predolgi.

[/quote]

Nisem imela posebnega mnenja o njej, a rekla bi, da je kar prijetna ženska z normalnim podstrešjem. Ko pa sem zagedala to fotko, skoraj nisem mogla verjeti, da se gre neka mati in žena, ki naj bi bila pri teh letih zrela, tako ponižat. Fuj!

Vse pohvale ji za izgled, meni deluje top, samo dodajmo pa dejstvo,da bi vsaka tako izgledala, če bi se popravljala umetno – in ona sama tudi pove da se popravlja. je moja generacija, poznam jo od malega, več pa ne bom o njej, ne bi bilo javno korektno pisati. Lahko pa zase rečem,da se ne popravljam, četudi bi imela denar, se ne bi, pa se mi zdi, da izgledam mlajša od nje, čeprav imam kakšno gubico na obrazu vidno, česar ona zaradi popravkov, nima. Kljub vsemu pohvale ji lahko damo za izgled.
[/quote]
pa seveda
Tipična mona zgleda dvajset let manj kot v resnici, slo estradnice pa proti njim nimajo za burek

pa seveda
Tipična mona zgleda dvajset let manj kot v resnici, slo estradnice pa proti njim nimajo za burek
[/quote]

Pa vse mone so visoke 170+ cm in imajo manj kot 50 kil …

Vse kar je čez linijo modrca na hrbtu je preveč in deluje zanemarjeno in odvečno.

Tudi meni predolgi lasje niso všeč na ženski.
Na Hajdi mi niso všeč, bi bila lepša s krajšimi, ampak kakor ona hoče in se dobro počuti.

Sem bila pa ravno danes pri frizerju in je prišla ženska, ki ima sigurno čez 50 let, pa je imela precej dolge lase, do polovice hrbta, ampak zelo negovane in goste, nič ni bila siva, pa moram reči, da sem jo kar pogledala, ker je super izgledala s temi lasmi.

Ene ste pa tukaj takooo kritične… Ne vem kaj vam je, da ste tako negativne, že skoraj sovražne.

Kakorkoli, naj bo srečna. Vesela sem, da ima partnerja, za katerega lahko napiše, kar je napisala.

Zakaj groza?
Gledava isto fotko, jaz ne vidim tega kar vidiš ti.
Vidim lepo žensko, z lepo družino.
Tukaj je doma v krogu družine. In dvomim, da si na rojstnem dnevu v družini kot iz škatlice.Kaj te dela ljubosumno?
To da tvoja famili ni takšna, tvoj mož tako ljubeč?

Če vas ne bi motili lasje, bi vas pa kaj drugega. Če vas ne moti Hajdi, vas pa moti Tanja Žagar.

Če vas ne moti Tanja Žagar, pa glodate Špelo Grošelj. Ali koga tretjega.

Če bi bile zadovoljne same s sabo, potrebe po tm ne bi čutile.

Taka dolžina je za punce do 25 let, ali koliko je že, ko imajo še goste in lepe lase. Na žalost začne večina žensk potem izgubljati lase, oziroma do take dolžine nikoli ne zrastejo gosti in lepi. Za lepo frizuro s tako dolžino, bi morala imeti še lasne vložke, kar je na primer pri američankah čisto običajno.
Ampak na koncu je itak pomembno, kako se ona dobro počuti in kaj je njenemu možu všeč. Še vedno izgleda bolje kot ženska, ki ima pravo dolžino las, pa si jih ne uredi….

To je sama foušarija, ker imate tanke grde lase, pol si pa strižete na kratko pa še kako rdečo barvo gor vržete pa trajno… fuj!

V starih časih so imele vse dolge lase, v javnosti v figah in kitah, doma za zase in moškega pa razpuščene. To je izjemno ženstveno, okras ne glede na leta, ve si jih pa strižete da ste kot oskubljene kokoši pa pridigate drugim, kaj se spodobi. Očitno živite v kakšnih zakotnih vaseh.

New Report

Close