Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Lasje in sivenje

Lasje in sivenje

Pozdravljene, vidim,da mi lasje sivijo (43), imam temno rjave lase in ker mi očitno hitro rastejo bi morala vsak mesec k frizerki.
Zanima me kolikokrat se ve, ki vam sivijo barvate (ali res vsak mesec). Druga stvar, o kateri razmišljam pa je prehod na svetlejšo barvo, da bi bili sivi manj vidni. Zanimajo me izkušnje, če potem še grše pride, če je narastek (torej temno rjavi, sivi in npr. svetlo rjavi).

Barvam se na 3 tedne ker mi lasje hitro rastejo. Grem na svetlejšo barvo (iz temno rdeče), npr do konca leta bom blond. Z vsakim svetlejšim odtenkom se narastek manj vidi in je bolje.
Barvam se sama, ker mi je obisk pri frizerju vsak mesec prevelik strošek.

Sivim že od 29 leta, zdaj pri 43 imam 1/3 las sivih.
Barvam se vsak mesec. lasje mi rastejo zadnja leta precej hitro, zato bi bilo idealno barvanje na 3 tedne. Pa se ne, ker se mi ne da. Plus, me ne moti, ne pri sebi, ne pri drugih.
Svetlejši lasje optično morda prevarajo narastek, ampak to le v prvih tednih in če imaš sicer vse lase sive. Ko pa še nisi tam, je pa videz obupen, ker imaš kar naenkrat narastek sivih las, temnih las in ostalo posvetljeno.

kaj je pa narobe z sivimi lasmi?? prav seksi so

46 let. Čisto siva. Sem morala s svoje rdeče barve na blond, da se manj vidi. Tako lasje zdržijo tudi mesec in pol brez barvanja. Sicer se vidijo sivi na vrhu, ampak se ne tepejo z drugimi lasmi, bolj se zlijejo. Če pa je barva čisto kontra tvojim lasem, se pa na vrhu naredi taka grozna špura, ki zahteva barvanje na tri tedne brez pardona.

Seksi je siva barva, ki ti jo naredi frizerka mogoče, na mladem obrazu – naravno neenakomerna siva pa prav nič.

Z blond prameni se sivina dobro skrije in pomeša.
Temnolaske zažgejo s temno vijolični prameni.

Ne vem če temno vijolični prameni skrijejo sivino …

Pa je barva, s katero se barvate doma, tudi tako učionkovita kot tista iz salona?

Jaz sem se eno leto brarvala s kano; prekrilo mi je le cca 1/2 las. Ostalo se je sivo “svetlikalo” spodaj. Bljak.

Kana ne prekrije vseh sivih las.Potrebna je barva,ki je kvalitetna pa, ni nobenih problemov.

New Report

Close