Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Lasje problem!

Lasje problem!

Zdravo!

Imam problem s svojimi lasmi.Imam zelo suhe lase,sploh nimajo nevm kakšnega leska ali pa kakšne oblike(ravne,skodrane,valovite),zdi se mi ,da mojem lasem nekaj primanjkuje(mislim to vitaminov ali kaj podobnega). Res je da še sploh nisem pomoje našel pravega šampona za moje lase.Včasih npr. ko se stuširam in si lase potem posušim naravno(brez fena) se mi tako lepo kodrajo,včasih pa spet vse isto naredim (isti šampon,naravno posušeno) pa sploh se mi ne skodrajo.PA full se mi cepijo,takšni posamezni laski tako štrlijo navzven.NEvm kaj je narobe z lasmi,prav takšen občutek imam kot da bi imel zelo stare lase že.Upam da me razumete kaj sm hotu povedat(če me ne razumete ne zamerim,ker tudi sam neznam povedat kaj je narobe z mojimi lasmi,morali bi jih pomoje videtei) In sedaj vas sprašujem ali je mogoče krivo to,da ne uporabljam pravga šampona ali kaj .

Lepo vas prosim če bi mi odgovorilil?

LP Tomaž

Zivjo!
Vidim, da ti lasje delajo težave. Naj ti povem, da so nam vsi dobri šamponi in styling izdelki v veliko pomoč pri oblikovanju frizure, a žal niso čudežni in na gensko zasnovo ne vplivajo. Mislim pa, da je to tvoj problem pri katerem ti težko pomagam.Pogovori se svojim frizerjem, sigurno ti bo znal svetovati.

New Report

Close