Lasje !
Imam dolge valovite rjave lase,ki sem jih vcasih barvala na vse mogoce odtenke in si s tem naredila tudi nekaj skode na njih.Zdaj se ze vec kot 1 leto nisem barvala in moji lasje izgledajo sijajno.Vsaj do nedavnega so.Kar naenkrat pa so se mi zaceli cepiti in stanjsevati,sploh ne vem zakaj.Uporabljam sampon Johnson&Johnson’s Kamilica in po samponiranju se vsakic masko za lase (prej sem uporabljala od Garnierja,zdaj pa uporabljam Nivea globinsko terapijo ob vsakem umivanju las).Zanima me,ce je mogoce kriv kamilicni sampon,ki baje prevec izsusuje las? Moji lasje so ze po naravi bolj suhi kot karkoli drugega,saj imam valovito kodraste in s tem se zelo dolge.
Kateri sampon bi bil najboljsi za moje lase? Ker zelo zaupam Nivea kozmetiki,sem se nekako ze skoraj odlocila,da kupim kak sampon od Nivee…kaj pravite vi? Prejsen sampon (kamilicni) sem uporabljala kar dolgo casa.Moji lasje so drugace zelo mocni in gosti,v zadnjem casu pa so se mi zacele konice kar naenkrat cepiti.
Prosim,pomagajte!
Ja, razcepljene konice si moraš obvezno postriči, ker ti jih noben preparat za lase ne bo zlepil skupaj, kvečjemu še bolj se ti bojo razcepili. Potem pa zamenjaj šampon pa boš videla, če ti bo kaj pomagalo.
Meni osebno se zdijo šamponi Nivea zelo dobri, ali pa poskusi šampone Keune, kot ti je svetovala Sas:(h):a. Čeprav so malo dražji, so res super. Svetujem pa ti, da poskusiš tudi Keune regenerator oz. balzam za poškodovane lase. Ni ga treba izpirati, ful lepo diši in kar je najpomembnejše – res pomaga.
Samo s šamponom ne boš naredila nič. Jast osebno ti priporočam šampon od gliss kur- schwrzkopf firme sej ga majo v dm al pa mal prever novo kolekcijo od ghula firme so tud dobri. Prvič pa rabiš pravo hrano veliko vitaminov.. sadja zelenjave. V lekarni se pa dobijo tudi tablete od Natural Wealth.. to so naravni vitamini za lase .. lahk se pa pozanimaš tud na tem naslovu http://www.difar.si.
no,predvcerajsnim sem si umila lase z Niveo in moram reci,da boljsega sampona kot je ta se nisem imela ! Moji lasje so sijoci kot se nikoli prej,mehki in voljni.Pa niti sledu ni o razcepljenih konicah!!! V glavnem,Nivea zasluzi vse moje pohvale :))
Sploh ne bom vec kupovala kamilicnega sampona,ker mi je samo izsusil lase in nic drugega. Hvala za nasvete !