Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Lasna kozmetika Tigi

Lasna kozmetika Tigi

Na sosednjem forumu o negi las je frizerka predlagala lasno kozmetiko “Tigi Hair Care” in me zanima, ce jo je katera ze (kdaj) kje zasledila v kaksni trgovini oz. drogeriji (v Ljubljani ali pa kjer koli drugje). Ali pa ce veste, pri katerem frizerju v Ljubljani jo je mozno kupiti?

Ne vem pri katerem frizerju jo je mozno kupiti, imela pa sem doma sampon in balzam za lase (testerja) in mi sploh ne odgovarjata. Lasje so taki bl trdi ko jih operes in das balzam gor.Pa se ena frizerka mi je rekla, da je ta kozmetika precej ‘mocna’. Zdi se mi da za suhe lase niso primerni, mogoce za mastne, ne vem.

Vem da se jo da kupiti v Lj Merkatorju, v frizerskem salonu poleg vrtca za otroke in bankomata. Lp, Ana

Najlepsa hvala za informacijo!
Sem malo po imeniku pobrskala in ugotovila, da je to frizerski studio Mega, in sem jih poklicala in preverila, ali drzijo to lasno kozmetiko. In pravijo, da imajo, ce pa nimajo, pa narocijo.
Ana, se enkrat hvala!

Imam Bed Head Manipulator od Tigija. Nekakšna zvečilka za lase… Tako lepo diši, da bi jo kar pojedla… Kupila sem jo pri svoji frizerki kakšnega pol leta nazaj. Zadeva ni prav poceni, ampak sem zeloooo zadovoljna.
Lp

Sheryl ni za kej hehe. PAPA

New Report

Close