Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style lasne konice

lasne konice

Živijo!

Mene pa zanima, kaj uporabljate za suhe lasne konice. Vsak izdelek ki ga namreč kupim, mi naredi lase mastne, jaz pa bi samo rada, da bi dobili dosti vlage, vendar ne naredili mastnega odseva.

Lepo se imejte!

js si dam subrino na konice… lahko poskusiš… pa po moje boš še kakšen nasvet dobila od žensk tule gor…

LP, Anita

Jaz uporabljam balzam od Keralogie, namenjen posebej za obnovo poškodovanih konic. In pomaga. Nanesem pa ga samo na konice in ne po celi glavi. Lasje se mi precej hitro mastijo, zato je to še toliko pomembneje. Če namažeš samo konice, bodo te svetleče in bolj zdrave, na ostale predele las pa ne bo nobenega vpliva.

kje pa kupiš ti ta balzam? kolikor mi je znano se ga da dobit samo v frizerskih salonih. pa cena?

Ja, imajo ga samo v salonih. Mislim, da stane cca.2.000 Sit. Ni ravno poceni, je pa dober

Najboljša stvar je semi di lino olje , ki ga kupiš v specializiranih trgovinah.Jest to uporabljam že 2 leti in ne menjam za nič – sicer pa dokler ne boš probala ne boš vedela.Drugače pa je cena 3.500,00 ampak to količino porabiš v približno pol leta.

kje pa kupiš to olje?

Jest sem si ga nazadnje kupila pri svojem frizerju Miču v Ljubljani . Vem pa da prodaja tudi ena drogerija na Židovski ulici v Ljubljani.Pa če boš klicala si ga rezerviraj ker drugač boš ful čakala nanj .

Js pa uporabljam silikonsko olje; je proti suhim in razcepljenim konicam. Dobiš ga v vsaki drogeriji…cena je nekej nad 1000 SIT (odvisno od firme). Priporočam tistega od Loreala.

🙂 Lp, Tea

New Report

Close