lasni podaljški izkušnje, mnenja

Kot je zapisano v naslovu, vas prosim za nasvet ter vaše izkušnje z lasnimi podaljški. Katere priporočate, kakšna je cena in kateremu frizerju zaupate (okolica Ljubljana).
Stara sem skoraj 40 let in žal nimam močnih las, da bi imela dolge. Glede na to, da imam občutek, da je vse več ženski z lasnimi podaljški in da se je to že kar precej razvilo in pocenilo resno razmišljam o tej možnosti.
In koliko časa to drži?
Hvala

Absolutno se izogibaj podaljskom s keratinom na posamezne pramene, ker unicijo in poskodujejo tanke in redke lase in po dveh menjavah ne bos imela skoraj nic vec svojih. predstavljaj si, da je to dodatna teza za vsak tvoj pramen ze tako slabih las, na katerega obesijo s keratinom tisti copek. Pa se grdo se ponavadi vidi, ker se ti posamezni copi vedno locujeo in zgleda kot eni rezanci na glavi, ce jih je premalo-za res nekaj volumna moras imet vsaj 80 kosov.
Najboljsi so tisti na sponke, ki si jih pritrdis sama, das zvecer dol, tvoji lasje so pa neuniceni in rastejo naprej. Najboljsi so taki,, kjer imas samo ed del-vse v enem, pa iz pravih las morajo bit. Sintetika je za najstnice, ne za zrele gospe.

Se zivljenska doba: cope s keratinom moras menjat na 3 mesece zaradi narastka, sploh ce se barvas, ker peroksid v barvi zelo poskoduje tvoje lase v predelu spoja s keratinom, poskoduje povrhnjico tvojih las na tistem mesu, lasje se skrhajo in prelomijo, potem teza mokrih las vlece ven tiste mini copke tvojih las.
V enem delu na sponke pa trajajo razlicno, odvisno, kako jih negujes in pazis. Lahko tudi do enega leta iin vec, ce jih ne barvas ali pa spricas z laki in penami, pa da jih ne susis s fenom in ne navijas na kodralnik ali likas.

Ne dajat lasnih podaljškov. Ob dolgotrajnem podaljševanju las lahko pride do plešavosti.
Victoria Beckham
It seems Posh’s demons aren’t all behind her. The former Spice Girl forged a career as a bob-style icon but admitted the chop was more for practical reasons. “I was in the heat of passion and my hair extensions would come out – it was so embarrassing,” she said. Posh wanted to give her tresses a break but was it too late? The bald patches we see in this latest pic reveal the extent of problem which may literally be the result of years of wear and tear on the hair follicles.
To da nimaš močnih las, ni nič hudega in neprivlačnega, lahko si seksiš tudi z krajšo urejeno frizurco, če ti frizer naredi tako da je pač v skladu tvojega obraza in značaja.
Mene so tudi pritegnili lasni podaljški in sem rekla, pa dajmo probat, navsezadnje kot si rekla sama vse več in več jih je imelo okoli mene, zakaj še ne bi jaz in sem se v sebi pripravljala nekako tako”khm, saj veliko ne bom zgubila razen tistih po par 100evričev in nekaj las oziroma zmanjšanega volumna, pa še dobro bo naredila, ker jo hvalijo”.
In ja frizerka je svoje delo opravila dobro, ker je resnično dobro izpadlo, kamorkoli sem prišla vsak je mislu da so moje in so sledile pohvale tega tipa “vauu kaj maš ful lepe lase” .
Ja res so bile lepe, mene je pa glava ful bolela, zaradi nove dodatne teže, čeprav so moji lasje bili gosti so bili tudi tenki, zato sem po mojem še nekoliko bolj intezivno čutila bolečino in ne boš mi vrjela, mogoče bo kdo med branjem pomislil , da pretiravam , ampak jaz govorim izključno iz svojih izkušenj, mogoče obstajajo tudi take, ki jo skoraj da niso čutile, ampak čisto dvomim, ker sem se o tem pogovarjala z frizerko in je rekla da je to normalno čutiti bolečino, sicer res da proti koncu, proti 6 mesečnemu nošenju podaljškov je ta bolečina vse manj čuteča, toda kljub temu je mene ne glede na njeno intezivnost spremljala skoraj do konca.
Jaz sem proti koncu, pri šest mesečnem nošenju podaljškov komaj čakala da si jih dam dol, ker sem si zaželela tistega ta pravega, resničnega, sproščenega rasčesavanja las, ne da bi pri tem ob česanju nenehno razmišljala ali se bom pocukala zaradi majhnega vozlička in še bolj čutla bolečino, ko bom nehote potegnila ob česanju za podaljšek.
Potem druga stvar razen bolečine, ki mi ni odgovarjala, je ta čas,ki ga moraš nujno nameniti za lase, tudi prej ko si neguješ lase in si vzameš nekaj več časa, je pri podaljških ta čas avtomatsko duplo več.
Tretja stvar je pa taka…Jaz sem imela za moje pojme pregoste lase, z podaljški sem jih lažje kontrolirala, zaradi podaljškov so se rdečili, kar sem na vse zadnje tudi želela, ampak si nisem mogla predstaviti do kake mere, volumna se bodo razrečili in so se veliko več kot sem sprva pomislila da se bodo. Ravno iz tega razloga brez nepotrebnega paničarenja, zgolj iz svojih izkušenj iskreno svetujem , da tiste, ki imajo resnično bolj slabe , krhke in redke lase da se ne odločajo za podaljške.
Kar se tiče same kakvost las po nošenju in dajanja le teh dol, moje so ostale iste, niso šle na slabše, razen da sem na volumnu kar izgubila, kar mi tudi resnično tako odgovarja glede na prejšnjo močno gostoto las.
Kljub temu da je frizerka opravila svoje delo super, meni niti na misel ni prišlo več, da bi zadevo še 1x ponovila in tudi močno dvomim da bom sploh še kdaj.
p.s. še konkretno, da ti odgovorim glede vpršanj
Trajajo največ do 6 mesecev, če se odločiš da ti jih pričvrsti ob tvojem lasu, potem ti jih da dol, nato spet gor,če se za-to zopet odločiš
Glede cene je pa tako, odvisno od dolžine in gostote las, najbolj da se informiraš pri tej frizerki in malo pokukaš pri njej na fejsu, ker ima veliko info. gor, lahko še sama najdeš kako drugo in ponudbe primerjaš. ampak v glavnem cene se vrtijo vse okoli podobne cifre. Kontakt imaš tukaj https://sl-si.facebook.com/PodaljsevanjeLasTina frizerka je iz Ljubljane in zares odlično opravi svoje delo, ful je prijazna kot oseba, zna predvsem prisluhniti, tudi svetovati na splošno glede same nege.
Lep pozdrav

Najboljši in najmanj škodljivi so Beauty Works extensions, na sponke, naročiš preko spleta iz UK, ker jih pri nas še ni. Trenutno najboljše, kar lahko dobiš na tržišču, zato ker je višja kakovostna linija narejena iz ruskih in mongolskih las, ki so po strukturi in debelini in mehkobi najbolj podobni našim evropejskim – indijski in kitajski iz katerih je skoraj večina podaljškov ostalih ponudnikov na tržišču, so predebeli, prežimasti, sploh za svetlolaske in se dostikrat takoj opazi, da ženska nosi podaljške.
Jaz razumem tiste, ki res nikoli zaradi premalo gostote, pretankosti svojih las ali pa hormonskih sprememb ne morejo priti do želene dolžine svojih las, da bi jih imele vsaj toliko, da jih lahko v en soliden čop spnejo. Lasje so že od nekdaj ponos vsake ženske, urejeni in lepi negovani lasje dvigujejo samozavest vsake ženske

živjo punce mene pa zanima če ima katera izmed vas izkušnje z spletno trgovino http://lasni-podaljski.net/ hvala vam bodte fejst še naprej!

če bi jih katera imela naj piše na gmail: elcyka.skulj@gmail.com
al pa če katera pozna katero k bi jih mela
*******CENA NI ZADNJA za resnega kupca *******

imam zelo dobre izkušnje z lasnimi podaljški…
pred tem sem imela kar dolge goste in lepe lase… nato sem si zaželela se daljše in si dala podaljške s keratinskimi čepi …plačala sem za 100 podalškov 150 euru in 50 euru za delo … potem pa še stane poseben glavnik,šampon in še več dela in pazljivosti …. po 4 mesecu sem dobila ob teh čepih malo rdečine od keratina… nato ko je minila pol leta pa so mi sami zaceli počasi odpadati saj so moji lasje veliko zrastli in je bila previsoka teža za moje lase,zato sem se odločila da si jih odstranim… za odstranjevanje sem spet plačala 40 euru in 2,5 ur dela .. moji lasje so zelo kratki ,tanki in redki … se pravi da bolše da si nikoli nebi jih dala v tistem času pa bi mi prej zrastli do nekake dolžine ki sem jo hotela,sedaj sem pa spet na začetku kratkih las in še dodatno nikjer nenajdem tistih res svojih las ki so bili tako gosti :s
tako da vam priporočam da si jih res nedevate… saj 1.je kar drago 2.uniči lase in skrajša,stanjša
sem pa slišala da obstajajo novejše metode kot neki trakci ki se vstavijo s keratinom in ne uničiju las ,lasje pa rastejo naprej ..mogoče kdo pozna to?

Sem iz Maribora in vedno grem v Frizerstvo Irena, imajo res kvalitetne lasne podaljške.
Če koga zanima, tukaj je spletna stran: Vaš link

Jaz sem dala lasne podaljške par let nazaj zaradi zgostitve las. Meni je bilo najbolj grozno, ko se je mož spozabil in mi šel z roko skozi lase ali, ko smo bili kje na fešti in smo plesali v krogu, pa me je kdo prijel okrog ramen (dal roko okrog vratu). Občutek kot da ti bo spipalo vse lase oz. olupalo kožo z glave.
Avtorica jaz bi se raje na tvojem mestu odločila za špangice tako kot so ti že tudi druge svetovale.

Živjo. Tudi mene je mučilo, da bi imela lasne podaljške. Zaradi vaših izkušenj sem se odločila za pollasuljo na klip, za frfru na klip in za cop. Vse skupaj me je stalo 150€, cop iz umetnih kvalitetnih las, ostalo naravni. Pa imam lahko večkrat na dan drugačno frizuro aja, Greatlenghts firma. Frizer Emerson.

meni je to tako grdo videt….pa ok, da si to namontira kaka pri 20 letih ajd še…..zrela ženskapri 40 pa tisto umetno sranje na glavi,po možnosti še kake vijočilne barve.
Paše pa k umetnim trepalnicam,umetnim nohtom itd…
Mogoče bo čez par let moderen dodatni zunanji disk…..marskikateri bi zelo prav prišel.

Jas sem imela keratinske podaljške dvakrat….prvic narejene u kristalu, drugic pri Viti v Novem mestu…. obakrat 125 komadov
.. prvic so me zelooo motili najbrz zaradi teze – morala sem nosit cop da si glava “spocije”, tadrugic pri Viti pa kot da jih nimam, ker so bili najbrz lazji… obakrat pa so bili lepi, kot naravni.. obakrat 300 e… je pa tko da jih mas lahko kakih pol leta, ker se zacnejo vozlat plus zaradi narastka – razen ce hodis na korekcije, kar jas nisem…. po sestih mescih se zacnejo vozlat pa dredi delat… nic drasticnega, treba jih dat dol… nege nobene posebne… zdaj, po sedmih mesecih so ravno zreli za to, da jih grem odstranit tko da jst sm bla zadovoljna jih bom zihr dala se kdaj
sem bila pa rahlo oz.kar precej presenecena ko sem sla prvic na odstranjevanje podaljskov v kristal in mi jih je dobesedno populil dol, kao malo zrahljal s klescami, brez tekocine
groza kr srce me je bolelo..in glava..lahko bi vsaj povedali da pac je odstranjevanje tam precej brutalno, da gres kam drugam placnisko odstranit… sm bla totalno u soku res… u glavnem podljaski 🖒

Delala pri eni v Radovljici v salonu ki se ukvarja samo s tem. Nikoli več podaljškov.
1) samo znebiš se denarja, tiste 5 mesecev mine kot nič, kaj imaš od tega? Samo občutek da si ”lepa” in kao lepa drugim, ah.
2) OGROMNO razčesavanja po vsak dan! Poleti na morju pranje glave vsak dan, kopanje v morju mi je neizmerno zafeclalo lase – naredili bi se dredi če si ne bi stalno razčesavala
3) imela sem dolge podaljške 60 centi, glavo so mi neizmerno otežili, bil je boleč občutek ki se ga sicer privadiš in ne čutiš več, ampak 5. mesec nošnje je občutek čepkov na glavi je moteč in spet boleč – komaj sem čakala da jih dam ven
4) bv, raje se ukvarjam z rastjo sovjih lastnih las