lasni podaljški z sponkami

Mene pa res zanima kateri izdelki so primerni za negovanje lasnih podaljškov. Neka frizerka mi je pripooročila syoss? Prosim da navedete tudi polno ime izdellka (če mi nekdo reče za syoss izdelke se ne znajdem ker jih je kar precej teh šamponov) btw. imam naravne podaljške na clip-on. Dajte hitro odgovorit ker res nujno rabim! Hvala in lepo se imejte še naprej…
Zlatolasa pozdravljena,
Syoss izdelki so izdelki nižje kvaliete, če želite podaljšek uporabljati dlje časa priporočam uporabo profesinolnih izdelkov.
Navodila za umivanje pa so sledeča:
» Nega lasnih podaljškov
– Pred umivanjem lasne podaljške vedno razčešite. Česanje naj poteka od konic proti vrhu, tako las ne boste lomili.
– Umivajte jih minimalno enkrat tedensko.
– Uporabljajte nežne šampone namenjene suhim lasem. Clip on las med šamponiranjem ne zvijate ali drgnite, nežno jih stiskajte tako, da se šampon speni in porazdeli po celotni dolžini las. Temeljito ga sperite z mlačno vodo.
– Vedno uporabite balzam, ki naj bo pravtako namenjen suhim lasem. Na laseh ga pustite vsaj 1 minuto in med tem lase razčesite s širokim glavnikom.
– Nežno jih osušite z brisačo. Do lasnih podaljškov nikoli ne bodite grobi, ne zvijate ali drgnite jih ob brisčo.
– Lase sušite z sušilcem na najmanjši jakosti ali pa jih sušite na zraku.
– Clip on podaljške shranjujte z zaprtimi sponkami.
Lp
Nadja Naya Urevc